Kuktiškėse vykusiame šaškių turnyre nugalėtojas – leliūniškis

Prieš pat Naujuosius metus Kuktiškėse, Krašuonos pagrindinės mokyklos Kuktiškių skyriaus sporto salėje, vyko šaškių turnyras, kuriame dalyvavo Kuktiškių gyventojai, į svečius pasikvietę uteniškius, leliūniškius ir vilniečius.

Sportinio azarto netrūko nei tarp jaunimo, nei tarp vyresnių šaškininkų. Kiekvienoje amžiaus grupėje dalyvavo po aštuonis šaškių mylėtojus. Rato sistema sužaidus turnyrą buvo išaiškinti ir nugalėtojai. Pasak šio renginio koordinatoriaus, Kuktiškių seniūnijos sporto organizatoriaus Virginijaus Giručio, nugalėjo stipriausieji. Jaunimo grupėje pasižymėjo broliai kuktiškiečiai Šarūnas ir Rytis Gyliai, kurie tarpusavyje pasidalijo pirmąją ir antrąją vietas. Trečioji liko Malvina Rauktytė.
Vyresniųjų grupėje nenugalimas buvo leliūniškis Vytautas Kirka. Jam ir įteiktas nugalėtojo medalis, diplomas ir dovanos. Panašių dovanų sulaukė ir kitų prizinių vietų laimėtojai: antruoju tapęs kuktiškietis Osvaldas Merkys buvo įvertintas sidabro, o trečioje vietoje likęs – Vytautas Krivickas – bronzos medaliu.

„Utenos dienos” inf., Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas