Mokinių ir studentų komandos jau antrus metus iš eilės išbandė protų miklumą ir aštrumą

Utenos kolegijoje vykusias ,,Protų kovas” organizavo Utenos kolegijos Verslo ir technologijų fakulteto Technologijų katedros (vedėja Gražina Stasiulionienė) studentai ir dėstytojai. Renginį vedė studentai Justina Stundžytė ir Tautvydas Kamsiukas.

Žaisti populiaraus intelektinio žaidimo susibūrė Adolfo Šapokos, Dauniškio, ,,Saulės” gimnazijų mokinių ir Utenos kolegijos studentų komandos.
Komandoms teko gerokai pasukti galvas, kad surastų atsakymus į išradingus įvairių sričių klausimus. ,,Kodėl Mongolijoje telefonai dažnai mėtomi į orą?”, ,,Kodėl Temidė vaizduojama užrištomis akimis?”, ,,Kas yra peticija?” – šie ir kiti klausimai skatino žaidėjus ir kūrybiškai mąstyti, ir atskleisti turimas žinias.
Vertinimo komisijai, kurią sudarė dėstytojai doc. dr. Inga Jakštonienė, doc. dr. Vaida Bartkutė–Norkūnienė, Tadas Panavas, Antanas Ruzgas, doc. Daiva Pitrėnaitė, Sigita Steiblytė, Egidijus Gečiauskas ir Donatas Andziulevičius, susumavus rezultatus paaiškėjo, kad visos komandos surinko po lygiai taškų. Konkurso organizatoriai net du kartus turėjo pateikti papildomus klausimus ir tik tuomet labai nedidele persvara prizininkai tapo aiškūs – tai Dauniškio ir Adolfo Šapokos gimnazijų gimnazistai bei Utenos kolegijos studentai.
Verslo ir technologijų fakulteto dekanė doc. Regina Bagdonavičienė padėkojo visoms komandoms už gražų žaidimą ir įteikė prizininkams pažymėjimus, o Technologijų katedros vedėja Gražina Stasiulionienė apdovanojo visus dalyvius saldžiomis dovanomis.

Utenos kolegijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas