Motyvacijos neturintiems jaunuoliams – naujos veiklos

Nuo 2015 metų spalio 1 dienos startavo jaunimo garantijų iniciatyvos įgyvendinimo projektas „Atrask save” , kurį koordinuoja Jaunimo reikalų departamentas prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos.

Utenoje projektą įgyvendina Utenos jaunimo mokykla, kurioje dirba jaunimo garantijų iniciatyvos įgyvendinimo koordinatorius, bendradarbiaudamas su Utenos savivaldybės jaunimo reikalų koordinatoriumi. Siekiant įgyvendinti projekto tikslą, dirbama su neaktyviais, niekur nedirbančiais, nesimokančiais ir mokymuose nedalyvaujančiais jaunais asmenimis. Utenos jaunimo mokykla įsipareigoja teikti ankstyvosios intervencijos ir aktyvumo skatinimo priemones atsižvelgiant į tai, kokį pasiūlymą jaunas žmogus pageidauja gauti: dirbti, mokytis ar atlikti praktiką.
Utenoje bus teikiamos vaiko minimalios priežiūros, pagalbos pažįstant save paslaugos, socialinių ir gyvenimo įgūdžių ugdymo, motyvavimo, informavimo ir konsultavimo apie jauno žmogaus galimybes, įtraukimo į visuomenei naudingą veiklą, tarpininkavimo su švietimo įstaigomis, savanoriškos veiklos atlikimo organizavimo paslaugos.
Visi norintys prisijungti prie projekto veiklų 15–29 metų jaunuoliai, kurie niekur nedirba, nesimoko ir nedalyvauja mokymuose, kviečiami kreiptis į Utenos jaunimo mokyklos vietos jaunimo garantijų iniciatyvos (JGI) koordinatorę Editą Kupkiną tel. (8 622) 60067, el .p. JGI.koordinatore@gmail.com

Jaunimo mokyklos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas