Iš tarptautinio konkurso – su nugalėtojos laurais

Gegužės mėnesį Utenos kolegijos direktorius prof. dr. Gintautas Bužinskas ir Turizmo ir viešbučių administravimo studijų programos studentė Laura Markevičiūtė dalyvavo EURHODIP asociacijos 22-oje kasmetinėje konferencijoje. Laura, vienintelė mūsų šaliai atstovavusi studentė, iš konkurso į Lietuvą parvežė I vietos laimėjimą.

EURHODIP asociacija vienija apie 150 mokyklų, rengiančių turizmo ir svetingumo srities specialistus, iš 39 valstybių. Kasmet asociacija rengia aktualios tematikos konferencijas. Praėjusių metų konferencija, kurią organizavo Utenos kolegija, vyko Lietuvoje. Utenos kolegiją EURHODIP asociacija paskelbė „Metų mokykla 2014″. Šių metų EURHODIP konferencija tema „Turizmas Viduržemio jūros baseine: švietimo iššūkiai ir perspektyvos” buvo surengta Tel Avive, Izraelyje.
Konferencijos metu yra organizuojamas Marianne Muller konkursas, kuriame dalyvauja tarptautinės studentų komandos. Į šį konkursą buvo pakviesta ir Utenos kolegijos studentė Laura Markevičiūtė. Komanda, kurią sudarė Lietuvos, Didžiosios Britanijos ir Kazachstano Respublikos atstovės, parodė puikias profesines ir anglų kalbos žinias ir laimėjo I vietą.
„Šis konkursas – didelis iššūkis mano gyvenime, suteikęs man daugiau pasitikėjimo savimi ir neįkainojamos patirties,” – pasibaigus konkursui sakė Laura, jau besiruošianti išvykti į praktiką Graikijoje.

udiena.lt inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas