Traškūs vištienos gabaliukai

Reikės
500 g vištienos filė, 50–100 ml grietinėlės, mėgstamų vištienos prieskonių, kiaušinio, džiūvėsėlių, aliejaus, kiaušinių plakinio.

Gaminimas:
maltą vištieną sumaišykite su mėgstamais prieskoniais, kiaušiniu bei grietinėle. Masė neturi būti skysta, kitaip bus labai sudėtinga formuoti. Formuokite pailgus nykščio ilgio gabaliukus. Kiekvieną gabalėlį apvoliokite po 2 kartus kiaušinių plakinyje bei džiūvėsėliuose. Kepkite keptuvėje (reikia nemažai aliejaus), kol gražiai apskrus. Itin dera su įvairiomis salotomis arba kitu mėgstamu garnyru.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Aktualijos

Featured

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas

Krašto žinios