Pomidorai obuolių sultyse

Reikės: mažesnių vienodo dydžio pomidorų, 1 l obuolių sulčių, šaukšto druskos, šaukšto cukraus, skiltelės į kiekvieną stiklainį česnako, lauro lapelių.

Gaminimas:

pomidorus švariai nuplaukite, subadykite mediniu krapštuku.Užvirinkite vandenį ir apipilkite pomidorus verdančiu vandeniu, palikite 10 min. Paskui nupilkite. Pomidorus dėkite į stiklainius, įdėkite po lauro lapelį, keletą grūdelių pipiro, česnako skiltelę. Į obuolių sultis berkite druską, cukrų (jei sultys labai rūgščios, galima dėti po 2 šaukštus cukraus), užkaitinkite iki virimo ir apipilkite pomidorus. Uždarykite dangteliais, apverskite, uždenkite šiltai per naktį.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Sponsored Video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas