Labdara pasiekė daugiavaikes šeimas

Lapkričio 18 d. užbaigta Lietuvos aprangos ir tekstilės įmonių asociacijos (LATIA) paramos fondo akcija „Esame kartu”. LATIA paramos fondo atstovas Utenos trikotažo generalinis direktorius Gintautas Bareika, Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas, Utenos seniūnijos seniūnas Saulius Gaižauskas ir Utenos rajono savivaldybės administracijos Socialinių reikalų ir sveikatos apsaugos skyriaus vedėja Inga Šakalienė aplankė Vaikutėnuose gyvenančią Rasos ir Rimo Narkūnų bei joneliškiečių Inos ir Dariaus Venslovų daugiavaikes šeimas, jiems įteikė šalies aprangos ir tekstilės gamintojų produkcijos.

Šios akcijos tikslas – prisidėti prie paramos neturtingiausiems ir labiausiai socialiai pažeidžiamiems mūsų šalies piliečiams, ugdyti darnią visuomenę, skatinant Lietuvos aprangos ir tekstilės įmonių ir verslo visuomenės bendrąja prasme socialinį atsakingumą.
Paramą savo produkcija šiai paramos akcijai suteikė Lietuvos aprangos ir tekstilės įmonių asociacijos nariai UAB „Nostra”, UAB „Paliūtis”, UAB „Garlita”, AB „Linas”, AB „Sparta”, AB „Utenos trikotažas”, UAB „Vitameda”. Šiuo metu paramą naujais aprangos ir tekstilės gaminiais, tokiais kaip patalynės komplektai, kojinės, trikotažiniai marškinėliai, megztiniai, rankšluosčiai, guminiai batai, kiti viršutiniai ir apatiniai drabužiai, jau gavo Jonavos rajono savivaldybės daugiavaikės šeimos.

Zenonos VALIUKIENĖS inf., Lolitos Kaminskienės nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas