Interneto svetainių kūrimas: wordpress vs. profesionalūs interneto svetainių kūrėjai

Pasaulis turi tendenciją kisti ir nuolat pateikti galimybių, iš kurių galima išsirinkti sau palankiausią ir tinkamiausią. Ne išimtis ir technologijų pasaulis. Bene kiekvienas verslas, įmonė, kiekvienas kūrėjas ar savo srities meistras nori būti populiaresnis, sulaukti daugiau užsakymų, turėti daugiau klientų, džiaugtis didesniu pelnu. Vienas iš būdų visa tai turėti – būti interneto erdvėje arba kitaip tariant turėti savo interneto svetainę, kurioje galima publikuoti aktualiausią informaciją apie save ar savo produktus, paslaugas.

Tačiau neretai iškyla klausimas – ar bandyti kurti svetainę savarankiškai, pavyzdžiui, pasitelkus „Wordpress“ platformą, ar kreiptis į profesionalius interneto svetainių kūrėjus. Tinklapio kūrimas nėra labai greitas ir paprastas darbas – sukurtas originalus dizainas, atsakingai parengtas turinys, sugeneruotos ir įdiegtos reikalingos funkcijos – reikalauja profesionalumo ir specialių žinių, įgūdžių. Tačiau „Onlymedia“ interneto svetainę gali sukurti greitai, nes tai darbščių žmonių komanda, išlaikanti vienos greičiausiai augančių skaitmeninės rinkodaros agentūrų Vilniuje vardą.

Kada reikalinga interneto svetainė?

Kurti interneto svetainę prireikia bet kokio pobūdžio veiklai – restoranams, vietiniam verslui, laisvai samdomiems darbuotojams ir individualiems kūrėjams, laisvalaikio (pomėgių) svetainėms, bendruomenės reikmėms, ilgalaikiams ar trumpalaikiams projektams ir t. t. Tokio pobūdžio svetainėms nereikia kurti rimtos strategijos, padidinančios lankytojų srautus. Paprastai tam užtenka svetainės, kurioje yra keli puslapiai, iš kurių lankytojai gali daugiau sužinoti apie verslą ar projektą, todėl labai svarbu daugiausia dėmesio skirti tų puslapių kokybei.

Kokiais pranašumais išsiskiria interneto svetainių kūrėjai?

Interneto svetainės kūrimą verta patikėti profesionalams tuomet, kai norima patrauklios, efektyvios, išmaniesiems įrenginiams pritaikytos, kokybiškai paieškos sistemoms optimizuotos (SEO) interneto svetainės, kurioje viskas struktūruota, aiškiai ir tvarkingai pateikta, aktualu ir įdomu. Tik tada, kai interneto svetainės kūrimas patikėtas profesionalams galima tikėtis pirmaujančio ir tikslinio turinio, per paieškos sistemas pritraukiančio didesnius lankytojų srautus. Maža to, profesionali įmonė, kurdama interneto svetainę, visuomet maksimaliai siekia padidinti savo klientų investicijų atsiperkamumą, todėl atsakingai numato savo veiklos etapus, t. y. rinkos tyrimą (tiriamos konkrečios srities tendencijos, tikslinė auditorija bei konkurencinė aplinka), planavimą bei strategavimą (sukuriama rinkodaros strategija svarbiausiems kliento tikslams), vykdymą / kūrimą, procesų optimizavimą (optimizuojamos kampanijos bei taikomi naujai gauti duomenys tam, kad būtų pagerinti investicijų pelningumo rodikliai) ir tolesnę interneto svetainės priežiūrą.
„Only media“ komandos teigimu, verta interneto svetainės kūrimą patikėti savo srities profesionalams, nes kartu su interneto svetaine klientas papildomai gauna ir daugybę kitų vertingų ir reikalingų paslaugų. Pavyzdžiui, rinkos tyrimą ir konkurentų analizę, paskirstymo kanalų strategiją, marketingo planavimą, SEO paslaugas, o prireikus ir svetainės administravimą, nuolatinę priežiūrą ir reikalingas konsultacijas.

O kada geriau rinktis savarankišką interneto svetainės kūrimą su „Wordpress“ platforma?

Teigiama, kad „Wordpress“ apima trečdalį interneto svetainių, nes šioje platformoje yra viskas, ko gali prireikti svetainei, o rezultatas pasiekiamas greitai ir gana nesunkiai. Ši platforma ir savarankiškas naudojimasis ja labiausiai mėgstamas tų, kurie nenori arba negali skirti didesnio biudžeto interneto svetainei susikurti.
Be to, patrauklu tai, jog kuriant svetainę pasitelkus „Wordpress“ galima rinktis norimą dizainą (iš daugybės siūlomų variantų), vos panorėjus galima redaguoti savo svetainę ar papildyti ją nauju turiniu. Pati „Wordpress“ yra nemokama, tačiau būtina susimokėti už žiniatinklio prieglobą (hostingą).
Nesiryžtantys patys kurti interneto svetainės gali kreiptis į šios srities specialistus – „Only media“ komandą – kuri pakonsultuos, patars, paaiškins ir padės atrasti geriausią interneto svetainės sprendimą, kurį su malonumu įgyvendins. Kreiptis galima telefonu 8 627 94 977 arba el. paštu info@onlymedia.lt.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas