Švenčiant Šv. Huberto dieną – gausa apdovanojimų

Kiek pavėlavę minėti Šv. Huberto šventę Utenos rajono medžiotojai praėjusios savaitės pabaigoje rinkosi į Utenos Kristaus Žengimo į dangų bažnyčią, kur šv. Mišias aukojo šios bažnyčios klebonas Kęstutis Palepšys, jam talkino prieš kurį laiką šioje bažnyčioje vikaravęs (šiuo metu klebonaujantis Juodupėje) Aivaras Kecorius, Daugailių bei Vajasiškio parapijų klebonas Saulius Kalvaitis ir Salako parapijos klebonas Egidijus Vijeikis.

Po šv. Mišių naujasis Lietuvos medžiotojų ir žvejų draugijos vadovas Jonas Talmantas visą būrį Utenos rajono medžiotojų už medžioklės tradicijų, kultūros propagavimą ir puoselėjimą apdovanojo „Medeinės” medaliu. Juos sveikino Lietuvos medžiotojų ir žvejų draugijos Utenos skyriaus valdybos pirmininkas Stasys Kvedaras ir šios draugijos medžioklės žinovas žuvininkas Tomas Zubovas. Taip pat už aktyvų dalyvavimą medžiotojų ir žvejų draugijos veikloje buvo įvertinta ir Asta Lamauskienė. Jai padėką pasirašė valdybos pirmininkas S. Kvedaras.

Plačiau apie Utenos medžiotojų ir žvejų draugijos medžiotojus skaitykite artimiausiuose laikraščio „Utenos diena” numeriuose.

Laikraščio „Utenos diena” inf., Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas