Populiariame miuzikle skambėjo Utenos kolegijos studentės balsas

Rugsėjo 20 d. prie Rokiškio krašto muziejaus vyko ,,Domino” teatro ir Rokiškio kultūros centro jungtinis spektaklis – miuziklas ,,Tadas Blinda”. Kartu su žinomais atlikėjais miuzikle dainavo Utenos kolegijos Kosmetologijos studijų programos III kurso studentė Milda Klišytė, atlikusi Kristinos vaidmenį.

Miuziklas „Tadas Blinda” pagal Andriaus Mamontovo muziką buvo pagrindinis 515-ojo Rokiškio miesto gimtadienio akcentas. Iš viso spektaklyje vaidino apie 130 žmonių – vilniškiai, rokiškėnai, uteniškiai, kupiškėnai.
Istorija apie legendinį ,,svieto lygintoją” buvo pasakojama didelėje erdvėje prie Rokiškio dvaro. Šio spektaklio-miuziklo režisieriai – rokiškietė Neringa Danienė ir vilnietis Ramūnas Marcinkus. Muziką spektakliui sukūrė Andrius Mamontovas, tekstą – Martynas Bialobžeskis.
Blindą vaidino žinomas bardas Jokūbas Bareikis, Tijūną – aktorius Ignas Misiūra, Motiejų ir Kuliešių – dainininkai Povilas Meškiela ir Vladas Kovaliovas.
Nemažai vaidmenų teko patiems rokiškėnams, tarp jų – ir Mildai Klišytei. Puikaus balso savininkė, Utenos kolegijos Kosmetologijos studijų programos studentė atliko Kristinos vaidmenį. Milda savo vokalu ir vaidyba nė kiek nenusileido scenos profesionalams ir sulaukė nuoširdaus publikos palaikymo.
Su sėkmingu debiutu miuzikle ,,Tadas Blinda” Mildą nuo visos kolegijos bendruomenės pasveikino Karjeros centro vadovė Danutė Aželytė, ryšių su visuomene atstovė Ramutė Kavoliūnienė ir absolventė Laura Ramoškaitė.

Utenos kolegijos inf., Violetos Develienės nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas