HIPERBAND – legendinės dainos, sukūrusios Lietuvos muzikos istoriją!

Spalio 20 d. Utenos kultūros centre – legendinės dainos grįžta su nauju trenksmu ir naujai romantiškai!

Kviečiame prisiminti netgi kelis dešimtmečius atgalios! Leiski savo sielai lengvai palinguot… Auksinės dainos, kurios pažadina širdį net žiemą, auksinės dainos, kuriomis siunčiame Jums hiperbolišką žinutę kiekvienam.

„Aš dar dainuosiu“ – dainuokime kartu, linguokime kartu, dainoje gyvas džiaugsmas!

„Pamiršk mane“ – paleiskime tai, kas paseno!

„Vandens ženklai“ – sulaukime burto, kuris pasirodys kiekvienam netikėtu būdu!

„Sugrįžk“ – jei kažko išties ilgimės, ištarkime tai drąsiai, ištarkime tai garsiai!

„Laužai“ – daina suartina, kai kartu ugnimi šalia žėruoja jausmas!

Ir dar daug kitų dainų, kuriomis drebinsime sceną, virpinsime Jūsų širdis, ošime, plosime ir džiūgausime galėdami dainų pėdsakais pakeliauti dešimtmečiais atgalios…

Vieni prisimena, kaip šias dainas mintinai skandavo koncertuose, kiti atsimena savo šokių ritmus diskotekose, dar kitiems šios dainos šiandien skamba kaip visiškas atradimas. Tai muzika išsiilgusiems nostalgiško skambesio, vertinantiems gyvą garsą ir išjaustą melodiją. Išduosime paslaptį – po mūsų koncertų poros dar labiau pamilsta vienas kitą, vienišiai atranda savas puseles, o besipykstantys susitaiko. Koks gi tai receptas? Užburiančių dainų aranžuotės skatina Jūsų širdis plakti magiškai greitesniu ritmu.

„Šios dainos tokios artimos ir nepavaldžios laikui, kad tiesiog negalėjome jų nedainuoti“, – šypsojosi grupės „Hiperband“ lyderis Anatolijus Kapustinas. Dar 2013-iaisiais jis subūrė bendraminčių grupę ir tuomet kartu su legendinių dainų kompozitoriumi Igoriu Berinu tęsė jau Lietuvos muzikos istorija tapusių dainų išsaugojimo misiją. „Labai džiaugiuosi, kad iš tiesų pavyko išsaugoti tą tikrąjį, originalų skambesį, prie kurio klausytojai jau įpratę ir kurio tikisi, apsilankę mūsų grupės koncertuose“, – sakė grupės lyderis.

Per 10 grupės gyvavimo metų keitėsi ir jos sąstatas, bet meilė laiko patikrintoms dainoms neblėso. Dabartiniame grupės sąstate soline gitara išgirsite grojantį Arūną Sabuką, bosine gitara – Gediminą Alekną, klavišiniais – Raimundą Rudoką, mušamaisiais – Gintarą Stankūną. Na, o grupės siela – atlikėjas ir gitaristas A. Kapustinas (Garbanius).

„Tikimės, kad po mūsų koncertų poros dar labiau pamilsta vienas kitą, vienišiai atranda savo puseles, o susipykusieji – susitaiko. Ta magiška dainų galia žmones vienija, o tai šių dienų kontekste itin aktualu“, – įsitikinę grupės nariai.

Tad jei pasiilgote išsvajotų ir pamiltų į Lietuvos muzikos istoriją įrašytų dainų, kviečiame į grupės „Hiperband“ koncertą Utenos kultūros centre spalio 20 dieną!

Organizatorių inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas