Reikės
500 g maltos vištienos, svogūno, 2 česnako skiltelių, 3 šaukštų džiūvėsėlių, 3 kiaušinių, druskos ir pipirų pagal skonį, 100 g sūrio, petražolių ar kitokių žalumynų, 2 šaukštų sviesto.
Gaminimas:
išvirkite du kiaušinius, atvėsinkite ir sutarkuokite. Įdėkite du šaukštus sviesto, smulkintus žalumynus bei tarkuotą sūrį. Viską gerai išmaišykite. Į dubenį sudėkite vištieną, įberkite druskos ir pipirų, įmuškite kiaušinį, suberkite džiūvėsėlius, smulkintą svogūną, išspaustas česnako skilteles ir išmaišykite. Paimkite nedidelį paruošto faršo kiekį, suspauskite tarp delnų, įdėkite paruoštą įdarą. Paruoštus kotletus kepkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.