Reikės: 1 kg kiaulės sprandinės, 2 morkų, svogūno, 3 česnako skiltelių, 1,5 šaukšto žvėrienos prieskonių, 500 g kopūsto, 100 ml pomidorų padažo, šiek tiek petražolių, druskos pagal skonį.
Gaminimas: kiaulės sprandinę supjaustykite 4 cm kubeliais. Svogūną supjaustykite griežinėliais, kopūstą susmulkinkite, morkas supjaustykite kubeliais. Apkepkite mėsą, sudėkite morkas, svogūną, česnaką ir dar šiek tiek pakepkite. Pagardinkite troškinį prieskoniais ir druska. Sudėkite kopūstus ir dėkite pomidorų padažą. Berkite druskos pagal skonį. Troškinkite mėsą uždengę dangčiu apie 2–2,5 val., kol ji taps minkšta. Pagardinkite petražolėmis.
Nėra pranešimų, kad būtų rodomas
Naujienos iš interneto