Reikės
400 g faršo, 1 kiaušinio, 300 g sūrio, 2 didelių morkų, svogūno, pomidorų padažo, majonezo, prieskonių, pieno, pakelio makaronų vamzdelių.
Gaminimas:
susmulkintą svogūną ir prieskonius dėkite į faršą, įmuškite kiaušinį. Į makaronų vamzdelius kimškite paruoštą faršą. Tarkuotomis morkomis padenkite skardos dugną. Ant jų dėkite kimštus makaronus ir vėl sluoksnį tarkuotų morkų. Berkite prieskonius, padenkite plonu majonezo sluoksniu. Pieną sumaišykite su trimis šaukštais pomidorų padažo ir pilkite ant makaronų, kad viską apsemtų. Praėjus pusvalandžiui, kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 50 minučių. Kepimo pabaigoje užtarkuokite sūrio.