Česnakiniai varškės kamuoliukai

Reikės: 4 česnakų, juodųjų pipirų, druskos, džiūvėsių, 3 šaukštų majonezo, 250 g varškės, 50 g sviesto, šaukštelio citrinos sulčių, žalumynų pagal skonį, 50 g fermentinio sūrio.

Gaminimas:

gerai ištrinkite varškę. Į varškę sudėkite minkštą sviestą, smulkiai sutarkuotą fermentinį sūrį, smulkintus žalumynus, majonezą, įspauskite česnakus, supilkite citrinos sultis, pasūdykite ir įberkite juodųjų pipirų. Viską gerai išmaišykite. Suformuokite kamuoliukus ir gerai išvoliokite džiūvėsiuose arba juodos duonos trupiniuose.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Aktualijos

Featured

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas

Krašto žinios