Į šakočių kepimą pasinėrusi uteniškė tęsia lietuviškas tradicijas

„Mano pomėgis gaminti maistą užkoduotas ge­nuose“, – save apibūdino uteniškė Virginija Vaiku­tienė ir sėdo kepti kvapnaus karališko saldumyno – šakočio. Kelios valandos per dieną prie kaitrios ugnies yra nemenkas išbandymas, tačiau besidžiau­giantys klientai atperka visą vargą. Šakočių kepi­mas, kuris uteniškei magiškas nuo mažens, į jos gyvenimą atkeliavo ne atsitiktinai: išbandžiusi ne vieną veiklą, moteris nusprendė užsiimti tuo, kas jos sielai teikia džiaugsmo, malonumo ir apie ką ji jau seniai svajojo.

Daugiau apie tai skaitykite šeštadienio laikraštyje „Utenos diena“.

Autorės nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Indraja

Įvairenybės

Jaunimas