Bekuriant išskirtinį įvaizdį – originalios verslo dovanos

Efektyvaus verslo sėkmei užtikrinti itin svarbūs originalūs ir kūrybiški sprendimai. Todėl labai svarbu būti susipažinus su konkrečiu adresatu – ar tai būtų jūsų įmonės darbuotojai, ar jūsų klientai, o gal bendri kolegos, su kuriais svarbu stiprinti ryšius. Originalios verslo dovanos, pabrėžiančios jūsų įmonės prekių ženklą yra ne tik greitas, paprastas, bet ir labai įdomus, ryškus, drąsus pasirinkimas, kuris net neabejojame paveiks jūsų verslo įvaizdį teigiamai.

Saldainiai ir kita

Saldi dovana jeigu ne priverčia nusišypsoti, tai tikrai pradžiugina ir sušildo kiekvieną – tiek mažą, tiek didelį. Šokoladiniai sausainiai su vyšnių skonio kapučino su medumi, karamelės – žemės riešutų natomis, šokoladas su mėtomis ir avietėmis, išmanus bei neįprastas dovanų rinkinys – buteliukas, užpildytas arbata ir supakuotas kartoniniame dėkle su juostele – priverčia atkreipti dėmesį ir žadina smalsumą.

Picos skonio ar riešutų, džiovintų obuolių užkandis, ledinukai, guminukai, karšto šokolado bomba, kurią rekomenduojama tirpinti piene – ir tai ne visos skanios smulkmenos, kurias verta išbandyti. Išsirinkę įvairių skonių produktus galite suformuoti juos kaip atskirą, labai saldžią ir džiuginančią dovaną savo verslo partneriui ar klientui. Net jeigu ne visada tą pripažįsta, saldumynus mėgsta daugelis! Išsirinkite pačius skaniausius saldumynus iš plataus ir itin originalaus asortimento ir paženklinkite savo įmonės logotipu.

Dovanų rinkiniai

Konkretų adresatą dar labiau nustebinsite, jeigu įteikiamas daiktas atspindės jo asmenines savybes ir charakterį. Dovanų rinkiniai, kuriuos galite išrinkti yra labai įvairūs, suformuoti iš kruopščiai atrinktų produktų – pasirinkto skonio, natūralios, rankomis rinktos arbatos, puodeliai su bambukiniu dangteliu arba padėkliuku, įvairūs saldumynai, imbieriniai sausainiai, belaidės ausinės, duonos lazdelės ir įvairių skonių užtepėlės – sąrašas tuo nesibaigia. Galite tik įsivaizduoti, koks platus, originalus, įvairiapusis ir apgalvotas yra pasirinkimas.

Kiekvienas rinkinys, turintis specifinį ir gerai apgalvotą pavadinimą, jums padės apsispręsti, kam ir ką dovanoti. Negana to, kiekviena rinkinio dėžutė yra puošta pasirinktos spalvos kaspinu, o jos vidus kvepiantis. Jūsų pageidavimu rinkinį įmanoma individualizuoti, o taip pat paženklinti įmonės logotipu.

Susidomėjote? Paspaudę ant šios nuorodos https://www.logobalt.lt/katalogas/, nusikelsite ten, kur pasirinkimo dar daugiau. Jums tereikės tinkamai išsirinkti ir suplanuoti verslo dovanas! Pažadame, kad jūsų pastangos nebus nepastebėtos.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas