Utenoje lankėsi socialinių reikalų ir darbo ministrė

Lapkričio 19 dieną (penktadienį) Seimo nario Edmundo Pupinio kvietimu Utenoje lankėsi Socialinių reikalų ir darbo ministrė Monika Navickienė su savo komanda, kurioje jos patarėjai Tomas Kavaliauskas ir Martynas Šiurkus bei ministerijos Horizontalios politikos ir projektų valdymo grupės vadovė Daina Urbonaitienė.

Vos tik atvykusi į Uteną ministrė M. Navickienė susitiko su rajono valdžia: Utenos rajono savivaldybės meru Alvydu Katinu, savivaldybės administracijos direktoriumi Vidu Žviniu, jo pavaduotoja Zita Ringelevičiene. Vėliau savivaldybės administracijos posėdžių salėje socialinių įstaigų vadovams pristatė kai kuriuos būsimus pasikeitimus socialinėje srityje, atsakė į klausimus.

Po susitikimo savivaldybės administracijoje ministrė nuvyko į Utenos A. ir M. Miškinių viešąją biblioteką, kur buvo susirinkusi Utenos trečiojo amžiaus universiteto bendruomenė.

Po pietų ministrė susitiko su Utenos šeimos ir vaiko gerovės centro vadovais bei personalu, lankėsi Utenos socialinės globos namuose, susipažino su VšĮ Krizių centro „Angelų pieva“ veikla Užpalių gatvėje.

Plačiau apie šį vizitą skaitykite trečiadienio laikraštyje „Utenos diena“.

Laikraščio „Utenos diena“ inf., Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas