Dantų implantai Vilniuje: 5 priežastys rinktis šią procedūrą

Ilgą laiką buvo ieškota tikrai veiksmingų dantų atkūrimo metodų, ir šiandien galime pasidžiaugti, kad turime puikią galimybę efektyviai atstatyti iškritusius ar išrautus dantis. Dantų implantai Vilniuje šiandien yra taikomi daugybei pacientų, kuriems dėl tam tikrų priežasčių turi būti atliekama dantų atstatymo procedūra. Niekam ne paslaptis, kad praradus dantį ar didesnį jų kiekį, žandikaulio kaulas ima nykti, taigi, tai turi neigiamas pasekmes paciento išvaizdai. Maža to, tai taip pat atsiliepia ir maisto kramtymo funkcijai: jei ji tampa nepilnavertė, gali tekti susidurti su virškinimo problemomis ar kitais sveikatos sutrikimais. Priežasčių, kodėl vertėtų pasvarstyti apie dantų implantavimą, tikrai nestinga, tačiau šį kartą apžvelgsime 5 pačias svarbiausias.

Geresnis estetinis rezultatas

Nors gali būti pasirenkamos kitos dantų atkūrimo alternatyvos, tačiau tikrai ne visos jų gali garantuoti pakankamai gerą rezultatą. Kai siekiama, kad atkurti dantys atrodytų kiek įmanoma estetiškiau, implantavimas neabejotinai yra pati palankiausia galimybė. Dantų implantai su ant viršaus pritvirtintomis dantų karūnėlėmis atrodo tikrai estetiškai, taigi, pacientas gali džiaugtis puikia išvaizda.

Garantuojamas stabilumas

Kadangi implantai yra įsriegiami į kaulinį audinį, tai garantuoja maksimaliai gerą stabilumą, taigi, pacientui netenka jausti diskomforto kramtant maistą ar kalbant. Pacientai, kurie nusprendžia pasirinkti dantų implantus, įprastai teigia, kad jie jaučiasi taip, tarsi vis dar turėtų natūralius dantis.

Ilgaamžis rezultatas

Dažnas pacientas pasvajoja apie tai, kad įvairios odontologinės procedūros būtų taikomos kiek įmanoma rečiau, todėl dantų implantai iš tiesų gali būti puikia pasirinkimo galimybe. Nors toks dantų atkūrimo metodas taikomas sąlyginai neseniai, tačiau galima drąsiai teigti, kad implantuoti dantys tarnauja mažiausiai kelis dešimtmečius.

Žandikaulis apsaugomas nuo nykimo

Dantų implantai yra vienintelė dantų atkūrimo galimybė, kuri padeda atkurti natūralią žandikaulio apkrovą. Pasirinkus dantų implantus žandikaulio kaulas yra apsaugomas nuo nykimo, todėl ilgainiui nesideformuoja veido forma, ir paciento išvaizda išlieka atitinkanti jo metus. Deja, jei žandikaulio nykimui nėra užkertamas kelias, neigiami išvaizdos pokyčiai yra tiesiog neišvengiami.

Nesudėtinga implantų priežiūra

Implantų priežiūra nereikalauja papildomų rūpesčių, todėl pacientas jais gali rūpintis kaip ir natūraliais dantimis. Svarbiausia nepamiršti burnos higienistą įspėti, kad turite implantuoti dantų, o įprasta burnos higiena išliks tokia pati.

Jei jus domina implantai Vilniuje, kreipkitės į odontologijos kliniką, kurioje yra teikiamos šios paslaugos: specialistai įvertins jūsų dantų būklę, ir galės paskirti reikiamas procedūras.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas