Moterį išžaginęs uteniškis jau laisvėje

Utenos rajone, vienoje kaimo turizmo sodyboje, kur vyko vestuvių puota, pasirodė policininkai. Juos iškvietę žmonės pranešė apie sunkų nusikaltimą – viena šventės viešnia pareiškė buvusi išprievartauta. Utenos apskrities vyriausiajame policijos komisariate (toliau – AVPK) pranešimas apie nusikaltimą buvo gautas sekmadienį 9 valandą ryto.

Policijos suvestinėje rašoma, kad 35-erių vyras pasinaudojo šešeriais metais jaunesnės moters bejėgiškumu. Jis „miegančią ją užgulė ir lytiškai santykiavo prieš jos valią”. Pareigūnai sulaikė įtariamąjį ir uždarė jį į areštinę.
Vaizdingoje vietoje prie vandens telkinio esančioje kaimo turizmo sodyboje savaitgalį buvo švenčiamos vestuvės. Šventėje dalyvavo apie 30 žmonių. Tarp jų buvo nemažai užsienyje gyvenančių ir dirbančių lietuvių. Jaunimas trumpam grįžo į Lietuvą, kad atšvęstų draugų vestuves.
„Aš pamačiau, kad sekmadienį į sodybą atvyko policija. Nuėjau pasižiūrėti, kas atsitiko. Ant kiekvieno name esančio kambario durų buvo užrašyti ten įsikūrusių svečių vardai. Manęs paprašė, aš nuvedžiau ir parodžiau kambarį, kuris domino pareigūnus”, – pasakojo sodybos šeimininkė.
Kai atvyko policija, jaunavedžiai jau buvo išvažiavę, o sodyboje puotavę svečiai ruošėsi skirstytis. Įtariamojo taip pat jau nebebuvo. Nukentėjusioji dar nebuvo išsiblaiviusi.
Kaip aiškino Utenos AVPK atstovė spaudai Laura Palevičienė, apklausus įtariamąjį, nukentėjusiąją ir liudininkus, išžaginimo faktas pasitvirtino. Savo kaltę pripažinęs įtariamasis po dviejų parų arešto paleistas į laisvę, nes turi darbą ir nuolatinę gyvenamąją vietą. Utenos policijos pareigūnai toliau tiria bylą.
Sodybos šeimininkė tvirtino, kad per 15 jų turizmo sodybos gyvavimo metų pasitaikė įvairių svečių. Neblaivios kompanijos kartais linksminasi itin audringai. Yra tekę remontuoti per puotą nuniokotus baldus ir sienas. Bet toks atvejis pasitaikė pirmą kartą.

udiena.lt ir lrytas.lt inf.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas