Gimnazijoje šėlo šokių fiesta ARGO

Praėjusį penktadienį Utenos Adolfo Šapokos gimnazijos salėje vyko šokių fiesta ARGO 2015, sukvietusi ne tik uteniškius, bet ir šokėjus iš sostinės. Tai tradicinis renginys, vykstantis kiekvieną pavasarį.

Šokių grupės ARGO vadovė Liudmila Gudaitienė teigė, kad ši šokių fiesta buvo savotiškas atsisveikinimas su šokėjomis senbuvėmis – gimnazistėmis, kurios šiais metais atsisveikina su Adolfo Šapokos gimnazija. „Dvyliktoje klasėje merginos turi pasirinkti: ar jos šoks iki naujųjų metų ar mokslo metų pabaigos. Gimnazistės gerai mokosi, todėl net ir turėdamos labai įtemptą tvarkaraštį, išmoksta paskirstyti laiką ir dažniausiai šoka iki mokslo metų pabaigos”, – pasidžiaugė vadovė, kuri kartu su šokėjomis ne tik mokosi naujų šokių žingsnelių, bet pačios pasirūpina scenografija. Šiais metais ARGO šokėjos renginio vesti pasikvietė ir buvusius gimnazistus Luką bei Arną.
Uteniškius sieja graži trijų metų draugystė su šokių grupe „Asorti” iš Vilniaus – be šios grupės šokėjų į renginį atvyko ir Utenos „Saulės” gimnazijos šokių grupė „Tandemus”, Rapolo Šaltenio progimnazijos šokių grupė „Erdvė”, Jaunimo mokyklos šokių grupė „Džentelmenai” bei Adolfo Šapokos gimnazijos okestro „Cinkas” šokėjos „Motus”.
Šokių grupė ARGO renginio pabaigai pristatė savo šokio kompoziciją, pavadintą „Aš matau ugnį”, o pasveikinti šokėjų atskubėjo Adolfo Šapokos gimnazijos vadovas Saulius Brasiūnas, įteikęs padėkos raštus, o šios gimnazijos tėvų komiteto nariai pasirūpino saldžiosiomis dovanomis – tortais, kurie buvo išdalyti kiekvienai šokių grupei.
Utenos Adolfo Šapokos gimnazijos gimnazistai, baigę šią ugdymo įstaigą išvažiuoja studijuoti į didmiesčius, kuriuose taip pat nepamiršta savo pomėgio šokti. „Labiausiai džiaugiuosi, kad mokiniai išlaiko tą šokio ugnį, ją nešasi su savimi ir vėliau: įstoję studijuoti jie renkasi šokius. Vadinasi, visas mūsų darbas nenueina veltui”, – pasidžiaugė vadovė L. Gudaitienė.

udiena.lt inf., L. Narčienės nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas