Spanguolių padažas prie mėsos

Reikės
1,5 kg spanguolių, 0,5 l smulkiai pjaustytų svogūnų, 1 kg cukraus, 0,5 l acto (9 proc.), po šaukštą malto cinamono, maltų kvapiųjų pipirų, trintos saliero šaknies, šaukštelio maltų juodųjų pipirų.

Gaminimas:
į puodą su vandeniu suberkite spanguoles ir smulkiai pjaustytus svogūnus. Uždenkite ir 10 min. pavirkite. Masę pertrinkite per sietelį. Sudėkite visus priedus ir virkite maišydami dar 15–20 min., kol masė sutirštės. Nukelkite nuo ugnies ir išpilstykite padažą į indus.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Indraja

Įvairenybės

Jaunimas