Reikės
brokolio, pekininio kopūsto, 200 g vištos krūtinėlės, 50 g fetos sūrio, majonezo, alyvuogių aliejaus, 3 saujų lukštentų saulėgrąžų, 2 saujų džiovintų spanguolių, druskos ir maltų juodųjų pipirų.
Gaminimas:
brokolio galvą nuplikykite karštu vandeniu ir supjaustykite. Supjaustykite pekininį kopūstą. Nedideliais gabalėliais supjaustykite vištos krūtinėlę ir dėkite į keptuvę, įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus, berkite saulėgrąžas. Kepkite tol, kol saulėgrąžos gražiai apskrus. Vėliau vištieną su saulėgrąžomis sumaišykite su brokoliais ir pekininiu kopūstu. Sudėkite spanguoles, kubeliais pjaustytą fetos sūrį. Įdėkite majonezo arba pagardinkite alyvuogių aliejumi, berkite žiupsnelį druskos ir pipirų. Išmaišykite.