Reikės: 1 pakuotės šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos, 400 g maltos kalakutienos, 2 kiaušinių tryniai, 150 g grybų, 300 g kopūstų, 1 poras, 2 svogūnai, 1 morka, žiupsnelis druskos, juodųjų pipirų, šlakelis sojų padažo.
Gaminimas:
1. Maltą mėsą pagardinkite mėgstamais prieskoniais, druska, pipirais ir apkepkite keptuvėje.
2. Sudėkite smulkintas daržoves, tarkuotą kopūstą, porą, svogūnus, grybus, morką, viską apkepus pagardinkite sojų padažu.
3. Į atvėsusią masę įmaišykite kiaušinių trynius ir gerai viską išmaišykite.
4. Šiek tiek pakočiokite sluoksniuotos tešlos lakštą, dėkite jį į skardą išklotą kepimo popieriumi, sudėkite įdarą ir uždengus kitu tešlos lakštu gerai užspauskite kraštus. Aptepkite kiaušinio plakiniu, galima pabarstyti sezamo sėklomis.
5. Kepti 35 min. 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Patiekite šaltą.