Reikės: karbonado kepsniukai, 2 vienetai; kiaulienos faršas, 200 gramų, Kiaušiniai, 2 vienetai; majonezas, 1 arbatinis šaukštelis; druska; prieskoniai, meksikietiški; čili, malti pipirai; mocarela sūris, 60 gramų.
gaminimas:
Meksikietiškų prieskonių bei čili pipirų miltelių pagalba karbonadai išmušami ir marinuojami (geriausia per naktį).
Į faršą įmušamas kiaušinis, pasūdoma ir gerai išmaišoma.
Į kepimo indą įpilama aliejaus (šaukštelis), įdedamas karbonadas ir tik ant jo uždedama daug faršo ir paplojama. Įdedama į karštą orkaitę ir kepama apie 12 – 15 min.
Kol karbonadai kepa, ruošiama sūrio ir kiaušinių masė: 1 kepsniui 1 kiaušinis. Kiaušiniai išplakami su šaukšteliu majonezo ir mozarelos sūriu.
Iškepti kepsniai išimami ir iš kepimo indo ir išpilami visi riebalai. Vėl kepsniai įdedami į kepimo indą (be riebalų), užpilami kiaušinių ir sūrio mase ir dar papildomai kepama apie 5 min. Geriausia tiekiama su bulvių koše arba grikiais.