Reikės: 500 g moliūgo, 500 g burokėlių, 200 g fetos, 100 g gražgarsčių ar kitų mėgstamų salotų, 80 g graikinių riešutų, 6 šaukštų alyvuogių aliejaus, žiupsnelio prieskoninių žolelių.
Gaminimas: moliūgą supjaustykite stambiais gabalais ir iškepkite orkaitėje, suvynioję į foliją. Burokėlius nulupkite, supjaustykite kubeliais ir taip pat iškepkite orkaitėje, suvynioję į foliją. Iškepusius moliūgus supjaustykite kubeliais ir apkepinkite keptuvėje su nedideliu kiekiu aliejaus, kad gražiai apskrustų. Burokėlius sumaišykite su moliūgais bei gražgarstėmis ir suberkite į dubenį. Apibarstykite paskrudintais graikiniais riešutais bei susmulkintu fetos sūriu, pašlakstykite aliejumi, pagardinkite žolelėmis.