Reikės: petražolių, 200 ml grietinės, 200 ml pomidorų padažo, 800 ml jautienos sultinio, pipirų, 1 a. š. druskos, 200 g nevirtų ryžių, 2 morkos tarkuotos, 1,5 kg susmulkinto kopūsto, 2 svogūno galvos supjaustytos kubeliais, 0.5kg maltos jautienos, 0.5 kg maltos kiaulienos
Gaminimas: keptuvėje apkepinti faršą, kol nebebus rausvas.
Dideliame dubenyje sumaišyti kopūstus, svogūnus,morkas ryžius, faršą, druską, pipirus. Sudėti į uždengiamą kepimo indą, supilti sultinį ir kepti uždengtą iki 175° C. įkaitintoje orkaitėje 1 val. Po valandos supilti permaišyta pomidorų padažą su grietine išmaišyti, uždengti ir dar kepti 30 min. Pabarstyti petražolėmis.