Balandėlių troškinys

Reikės: petražolių, 200 ml grietinės, 200 ml pomidorų padažo, 800 ml jautienos sultinio, pipirų, 1 a. š. druskos, 200 g nevirtų ryžių, 2 morkos tarkuotos, 1,5 kg susmulkinto kopūsto, 2 svogūno galvos supjaustytos kubeliais, 0.5kg maltos jautienos, 0.5 kg maltos kiaulienos

Gaminimas: keptuvėje apkepinti faršą, kol nebebus rausvas.
Dideliame dubenyje sumaišyti kopūstus, svogūnus,morkas ryžius, faršą, druską, pipirus. Sudėti į uždengiamą kepimo indą, supilti sultinį ir kepti uždengtą iki 175° C. įkaitintoje orkaitėje 1 val. Po valandos supilti permaišyta pomidorų padažą su grietine išmaišyti, uždengti ir dar kepti 30 min. Pabarstyti petražolėmis.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Indraja

Įvairenybės

Jaunimas