Amerikietiškas mėsainis

Reikės: 6 bandelių su sezamų sėklomis, 800-900 g kapotos jautienos, 3 vnt. pomidorų, 6 riekelių čederio sūrio, 150 g gūžinių salotų, 2 vnt. raudonųjų svogūnų, 2 vnt. marinuotų agurkų, 1 šaukšto prieskonių mišinio „Cajun”, 3 šaukštų pomidorų padažo, 3 šaukštų majonezo, 3 šaukštų aliejaus, pagal skonį druskos ir juodųjų maltų pipirų.

Gaminimas: nuplaukite ir susmulkinkite salotas. Nuplaukite ir griežinėliais supjaustykite pomidorus. Nulupkite ir 3–4 mm griežinėliais supjaustykite svogūnus. Taip pat griežinėliais supjaustykite ir marinuotus agurkėlius. Dubenyje jautieną sumaišykite su prieskonių mišiniu „Cajun” ir žiupsniu druskos. Suformuokite 6 bandelės dydžio didkepsnius. Svogūnus kepkite keptuvėje ant vidutinės ugnies 4–5 minutes. Pabarstykite druska ir pipirais. Sudėkite į lėkštę. Didkepsnius kepkite keptuvėje po 3–5 minutes iš abiejų pusių. Bandeles perpjaukite per pusę. Viršutinę dalį ištepkite pomidorų padažu, o apatinę – majonezu. Ant apatinės bandelės dalies paskirstykite salotų, dėkite svogūnų. Ant jų uždėkite didkepsnį, tada 1 čederio riekelę, pomidorų ir marinuotų agurkėlių griežinėlį. Užvožkite viršutinę bandelės dalį ir tuoj pat ragaukite.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Indraja

Įvairenybės

Jaunimas