Išskirtinių interjero akcentų neteks ieškoti svetur

Nesunku pastebėti, kad šiandien išskirtinumo ieškančių yra kur kas daugiau nei galinčių jų pasiūlyti. Utenoje veikia vos keli specializuoti interjero prekių prekybos salonai, todėl naujakuriai ir interjero dizaineriai, besidairantys įdomių, netipiškų, ypatingų apdailos medžiagų bei interjero dekoravimo elementų, neretai važiuoja į kitus miestus.

NIC – ieškantiems išskirtinių prekių

Neseniai apdailos medžiagų ir interjero prekių specializuota prekyba pasipildė nauju prekybos centru. Utenoje, Kupiškio g. 19, įsikūrė naujos koncepcijos ir jau ketvirtas tokio pobūdžio Lietuvoje namų interjero ir dizaino prekybos centras NIC.
Ieškantys išskirtinių apdailos, interjero ir puošybos elementų bei medžiagų šiame prekybos centre gali įsigyti ypatingo dizaino ir ypač aukštos kokybės prekių. Namų idėjų centre NIC Utenoje pirkėjai ras tokius žinomus salonus kaip „Wall Deco“, „Quick Step“, „Elmo light“, „Master tools“, „Spaudos artelė“, Stogo dangų centras, „Vilpra“, „Parketas ir tapetas“, „Vijoge“, „Vidista“. Išskirtinių prekių ieškantiems pirkėjams specializuotų salonų darbuotojai teikia asmenines konsultacijas apie prekes, padeda išsirinkti tinkamiausią idėją namams atnaujinti.

Kaip atsinaujinti savo namus?

Planuojantiems vasarinespertvarkas interjero dizaineriai pataria, kad kilus norui atnaujinti namus kardinalios pertvarkos nebūtinos, kartais užtenka pakeisti vos kelis interjero elementus. Atnaujinant interjerą kartais tereikia įnešti vieną ryškią spalvą. Tai gali būti užuolaidos, sienų lipdukai, nauji stalo padėklai ar ryškus krepšys daiktams. Drąsesni bei didesnių permainų norintys žmonės gali perdažyti sienas ar ryškesnių spalvų tapetais atsinaujinti vieną būsto sieną. Norintys ekstravagantiškų sprendimų gali įkomponuoti ir meno kūrinių, pvz., nauji paveikslai ar fotografijos atnaujina kambarį, nes dėmesys nukrypsta į kitus stilistinius elementus. Interjere įkomponuotos net ir smulkios detalės gali pastebimai pagyvinti aplinką, jai suteikti žaismingumo.
Interjero bei namų aplinkos kūrimas yra lyg meno kūrinio rinkimosi procesas, todėl naujo prekybos centro NIC erdvėje Utenos regiono gyventojai ras platų apdailos medžiagų, tapetų, užuolaidų, grindų, šviestuvų, santechnikos, šildymo, stogo dangų, sodo technikos, meno dirbinių ir interjero detalių pasirinkimą. Išskirtiniam, jaukiam interjerui galima įsigyti žinomų Lietuvos dailininkų, fotografų darbų. Kiekvienas lankytojas čia gali ne tik surasti jam reikalingas interjero detales, bet ir pasisemti pačių įdomiausių idėjų namų interjerui.

Namų idėjų centro NIC inf. 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas