Panevėžio ir Utenos verslininkų draugystė tęsiasi

Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmų (PPAR) nariai buvo susirinkę į tradicinį verslo forumą, kuriame dalyvavo Panevėžio ir Utenos verslininkai.

Modernioje ir erdvioje kaimo turizmo sodyboje „Žiogelis” (Rokiškio r.) ant gražuolio Sartų ežero kranto verslininkai turėjo puikią progą ne tik pabendrauti, bet ir savo gebėjimus išmėginti vasaros spartakiadoje. Į šventę atvyko ne tik Panevėžio PPAR vadovai prezidentas Sigitas Gailiūnas su Panevėžio PPAR generaliniu direktoriumi Visvaldu Matkevičiumi bei PPAR Utenos filialo vadovu Sergejumi Rybakovu, bet ir Utenos rajono savivaldybės administracijos direktorius Jonas Slapšinskas, Panevėžio miesto savivaldybės direktoriaus pavaduotojas Ramūnas Vyžintas, kiti svečiai.
Tradicinėse sporto varžybose varžėsi ir moterys, ir vyrai. Malkų kirtimo rungtyje, kaip ir lenktynėse maišuose su bokalu, lyderiavo vyrai, moterys rinkosi strėlyčių mėtymą arba šaudymą iš pneumatinio šautuvo bei pistoleto, išbandė šaudymą iš lanko. Panevėžiečiai susigrūmė tinklinio aikštelėje, kai kurie dalyvavo estafetėse su baidarėmis ar net mėtė ne tik batą į tolį. Nugalėtojams S. Gailiūnas kartu su rėmėjais įteikė įsteigtus prizus.

„udiena.lt” inf., V. Ridiko nuotr.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas