Plastinės operacijos: tendencijos ir populiarėjimas

Plastinės operacijos populiarėja visame pasaulyje, todėl nenuostabu, kad atsiranda vis daugiau plastikos chirurgų, kurie pildo senas žmonių svajones, kurios susijusios su išvaizda. Daugelyje šalių pati populiariausia operacija yra krūtų didinimas implantais, taip pat neatsilieka nosies korekcija ar riebalų nusiurbimas, tačiau kuo toliau tuo labiau pastebimos vis kitos tendencijos. Dažniausiai žmonės pasirenka operacijas darytis tuomet, kai nėra itin pasitikintys savo išvaizdą ir kompleksai pradeda kenkti gyvenimo kokybei. Lietuvoje visuomet pakonsultuos https://www.plastikoschirurgas.lt, kuris padės suprasti kokių rezultatų galima pasiekti, todėl nebereikės rūpintis kompleksais. Sužinokite kokios plastinės chirurgijos tendencijos pasaulyje išryškėja vis labiau.

Vien Jungtinėse Amerikos Valstijose per metus atliekama apie 2 milijonus operacijų, kurios būna susijusios tik su išvaizdą. Taip pat atliekama ir minimaliai invazinių procedūrų, tokių kaip injekcijos, užpildai, mikrodermabrazijos. Jų per metus atliekama beveik 16 milijonų. Atsižvelgiant į tai, kokios statistikos ir kitose šalyse, galima suprasti, kad kuo toliau, tuo labiau plastinė chirurgija yra pasirenkama netobulumams koreguoti. Penkios populiariausios operacijos yra krūtų didinimas, riebalų nusiurbimas, nosies formos korekcija, akių vokų pakėlimo operacija, veido patempimas. Būtent tokios operacijos yra pasirenkamos dažniausiai. Populiariausios minimaliai invazinės procedūros buvo – botokso injekcijos, cheminis veido šveitimas, mikrodermabrazija, užpildai, plaukelių šalinimas lazeriu. Šios procedūros visuomet būna populiariausios ir jau kurį laiką nekeičia pozicijų. Naujos operacijos, kurios nėra dažnai pasirenkamos, bet jau pradėjo atsirasti paklausa yra – sėdmenų didinimas, išorinių lytinių lūpų korekcija. Šių operacijų skaičius vis šokteli ir nors nėra jis labai didelis, galima pastebėti žmonių susidomėjimą.

Prie viso to, daugelis plastikos chirurgų pastebi, jog vis daugiau moterų, kurios nori pasididinti krūtine, renkasi kiek natūralesnius implantus, o taip pat nebesirenka itin didelių, neproporcingų krūtinių. Žinoma, tikrai pasitaiko visokiausių variantų, tačiau galima įžvelgti ir natūralumo tendencija. Dėl šios priežasties krūtinės nebeatrodo tokios dirbtinos, o kai kuriais atvejais sunku atskirti ar buvo daryta operacija. Daugiau dėmesio žmonės pradėjo skirti jaunatviškos odos išlaikymui ir raukšlelių naikinimui. Dėl šios priežasties vis daugiau žmonių, ypač moterų, pasirenka injekcijas, kurios padeda išlaikyti veidą lygų.

 

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas