Utenos implantologijos klinika skuba į pagalbą kenčiantiems dantų skausmą

Lietuvoje įvedus karantiną, buvo sustabdytos ir visos nebūtinosios šalies gydymo įstaigose teikiamos paslaugos – nukeltos planinės operacijos, gydytojų konsultacijos, tyrimai, vizitai pas odontologus. Tačiau žmonės nenustojo sirgti, jiems suskausta dantis ar iškyla kitų nemalonių sveikatos bėdų. Iki šiol uteniškiams kai kuriose Utenos gydymo įstaigose buvo teikiama tik būtinoji odontologinė pagalba, esant nesustabdomam kraujavimui, žandikaulių pūlingam uždegimui ir lūžiams. Suskaudus dantį buvo išrašomi vaistai nuo skausmo ar antibiotikai. Sušvelninus karantino sąlygas, savo pagalbą dantų skausmo prispaustiems uteniškiams pirmoji iš privačių odontologijos įstaigų suskubo pasiūlyti Utenos implantologijos klinika.

Skausmas ne bėda

Kaip sakė šios gydymo įstaigos vadovas Andrius Jonaitis, Utenos implantologijos klinika karantino sąlygomis pradės teikti skubiąją pagalbą pacientams su dantų pūliniais, skausmais, kurių atsirado dėl sugedusio danties, pradėto, bet nebaigto gydymo ir kitais ūmiais atvejais. Pasak pašnekovo, bus teikiamos tiek gydytojo odontologo, tiek gydytojo burnos chirurgo paslaugos, o šie specialistai budės kiekvieną dieną, todėl dantį bus galima ne tik gydyti, bet ir išrauti.
Anot A. Jonaičio, dėl karantino sustabdžius nebūtinojo dantų gydymo paslaugas, žmonės liko nežinioje – ką daryti, jei kas nors atsitiks. „Žinoma, padėti bėdoje imasi ne visos klinikos, nes tam reikia atitikti daug reikalavimų, – sakė pašnekovas. – Tačiau Utenos implantologijos klinika ryžosi gelbėti uteniškius, todėl siūlome budinčiu telefonu kreiptis bet kuriuo metu. Išklausysime, paskirsime vizitą ir padėsime.”

Šiek tiek brangiau, bet patikima

Kreiptis pagalbos, A. Jonaičio teigimu, galima paprastai – tereikia paskambinti į Utenos implantologijos kliniką kontaktuose nurodytu telefonu ir užsiregistruoti. Anot klinikos vadovo, gydant pacientą bus naudojamos moderniausios bei naujausios apsaugos priemonės ir laikomasi maksimalaus saugumo tam, kad būtų užkirstas kelias užsikrėsti virusu ir pacientams, ir darbuotojams.
Pašnekovas minėjo, kad dėl taikomų apsaugos priemonių nuo įprastinių šiek tiek skirsis paslaugų kainos – jos bus kiek didesnės. „Mums svarbiausia, kad žmonės nesijaustų palikti savo bėdoje ir rastų pagalbą”, – pabrėžė Utenos implantologijos klinikos vadovas.

 

Utenos implantologijos klinika, Utenio a. 16, Utena
Kreiptis tel. 8 677 31 887.

Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas