„Uteniui“ stadioną patikėjo dar penkeriems metams

Utenos miesto „Utenio“ stadionas perduotas futbolo klubui „Utenos Utenis“ valdyti dar penkeriems metams. Rugpjūčio 30 dienos posėdyje Utenos rajono savivaldybės taryba pritarė, kad „Utenos Utenis“ pagal panaudos sutartį valdytų „Utenio“ stadioną iki 2023 m. rugpjūčio 31 dienos.

„Esame dėkingi Utenos rajono savivaldybei už pasitikėjimą ir suteiktą teisę pagal panaudos sutartį valdyti Utenos „Utenio” stadioną, – sakė futbolo klubo „Utenos Utenis” valdybos pirmininkas Artūras Gimžauskas. – Džiaugiamės, kad stadione vykstančiuose renginiuose dalyvaujančių ir į aktyvias veiklas įsitraukiančių žmonių skaičius auga. Stengiamės, kad „Utenio” stadionas būtų gyvas, taptų aktyvių miestiečių ir miesto svečių traukos ir turiningo laisvalaikio centru”.

„Utenio” stadioną valdyti, naudoti ir juo disponuoto futbolo klubas „Utenos Utenis” pradėjo jau prieš metus, rugpjūčio 31 dieną, kai pagrindinis Utenos miesto lauko atvirųjų erdvių aktyvaus poilsio, pramoginių renginių bei sporto aikštynas klubui buvo perduotas metams.
Nuo tada „Utenos Utenis” ne tik prižiūri stadioną bei dirbtinės dangos futbolo aikšteles prie miesto mokyklų, vykdo su futbolu susijusius renginius, bet ir organizuoti įvairias sporto šventes, stengiasi pritraukti kitų sporto šakų varžybas, pramoginius renginius.
Per šį laiką klubas pasistengė, kad maksimaliai išnaudojant Utenos rajono savivaldybės sukurtą sporto infrastruktūrą ja galėtų naudotis ne tik sportininkai, bet ir kiti miestiečiai bei svečiai, o stadionas būtų gyvas aktyvaus bendruomenės laisvalaikio praleidimo centras.

„Utenos Utenio” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas