Šeštadienį B. Vanago laukia sprinto distancija Utenoje

Antradienį iš 40-ojo Dakaro ralio grįžusi „General Financing team Pitlane” komanda praneša, kad Benediktas Vanagas jau šeštadienį, sausio 27 dieną, startuos „Winter Rally“ žiemos ralio lenktynėse Utenoje.

„Bėgikų terminologija kalbant, ką tik finišavus ultramaratoną laukia sprinto distancija. „General Financing team Pitlane“ nusprendė šiemet į sportinę programą įtraukti ir Lietuvos automobilių ralio čempionatą. „Winter Rally“ yra pirmasis šio čempionato etapas. Norint neprarasti brangių LARČ įskaitos taškų, turime čia startuoti“, – sakė komandos pilotas B. Vanagas.

Dakare įveikęs daugiau nei keturis su puse tūkstančio kilometrų greičio ruožų, lenktynininkas turės įveikti beveik šimto kilometrų distanciją ledu padengtuose Utenos bei Molėtų apylinkių trasose.

„Reikės adaptuotis ne tik prie temperatūros ir ledo dangos, bet ir visai kitos greičio specifikos. Tam turime labai nedaug laiko“, – sakė B. Vanagas.

Pirmąjame Lietuvos automobilių ralio čempionate Benediktui Vanagui talkins šturmanas Mindaugas Čepulis. Ekipažas „Winter Rally“ žiemos ralio lenktynėse startuos trečiojo starto numeriu.

„Winter Rally“ inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas