„Karštas“ savaitgalis: girti vairuotojai kelyje ir muštynės namuose

Atrodo, kad dabartinės valdžios užmojai prieš alkoholį bevaisiai: tautiečiai ir toliau vartoja velnio lašus, o padauginę imasi tokių išdaigų, kad policijos pareigūnams tenka imtis už galvų. Ne išimtis – ir praėjęs savaitgalis, kuris Utenos apskrityje buvo ypač „karštas”.
Ir dėl visko buvo kaltas alkoholis.

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) pareigūnams ne vieną kartą teko vykti tramdyti agresyviai nusiteikusių įkaušėlių, kurie smurtavo prieš savo artimuosius.

Praėjusį šeštadienį Molėtų rajone, Ažubalių kaime, neblaivus (2,55 prom.) vyras pakėlė ranką prieš savo motiną. Agresyviai nusiteikęs vyriškis buvo išvežtas į Utenos AVPK areštinę.
Net 3,41 prom. girtumas buvo nustatytas visaginiečiui, kuris taip pat smurtavo prieš savo motiną. O Ignalinos rajono (Antagavės k.) gyventojas pakėlė ranką prieš savo nepilnametį sūnų. Atvykę policijos pareigūnai įsisiautėjusį vyriškį išgabeno į areštinę.
Alkoholis pakišo koją ir ne vienam vairuotojui, kurie ryžosi pasiekti kelionės tikslą manydami, jog ir išgėrus galima sėsti prie automobilio vairo. Tačiau klydo.
Praėjusį šeštadienį apie 18.00 val. kelio Giedraičiai–Bekupė–Želva Vilniuje gyvenantis vyras vairavo neblaivus (nustatytas 1,95 prom. girtumas) automobilį „Audi A8″. Įtariamasis buvo sulaikytas ir patalpintas į Utenos AVPK areštinę bei pradėtas ikiteisminis tyrimas.
Tačiau vienam Zarasuose transporto priemonę vairuojančiam neblaiviam ( 2,25 prom.) vairuotojui teko keliauti į Utenos AVPK Zarasų r. PK ilgalaikio sulaikymo patalpą, mat nusižengėlis pasipriešino patruliui sugriebęs už tarnybinės liemenės, išplėšdamas tarnybinį ženklelį bei dešine ranka sudavęs į veidą.
Kitiems trims vairuotojams taip pat teks skaudžiai sumokėti už savo klaidas. Tauragnų seniūnijoje, Gaidžių kaime, buvo sulaikytas daugiau nei tris promiles įpūtęs Balčių kaimo gyventojas, kuris vairavo automobilį „Daimler Chrysler Voyager” ir nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio bei nuvažiavo nuo kelio.
Utenoje sulaikytai neblaiviai moteriai teko pūsti į alkoholio matuoklį: apsvaigusi nuo alkoholio (nustatytas 2,09 promilių girtumas) moteris buvo sulaikyta ir patalpinta į Utenos AVPK areštinę.

Laikraščio „Utenos diena” inf.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas