Per pusvalandį vairuotoja sugebėjo du kartus stipriai viršyti greitį

Greitį viršijusiai vairuotojai policijos paskirta bauda nepadarė įspūdžio. Praėjus pusvalandžiui nuo pirmos paskirtos baudos, ji vėl skriejo 50 km/val. greičiau nei leistina.

Kovo 4 dieną apie 16.48 val. Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai kelio Kaunas–Zarasai–Daugpilis už greičio viršijimą sustabdė automobilį „Ford Focus”, kurį vairavo 1998 metais gimusi moteris. Nustatyta, kad moters vairavimo stažas tik trys mėnesiai. Vairuotoja vairavo automobilį 144,9 km/val. vidutiniu greičiu, kai leistinas greitis, neturint dviejų metų vairavimo stažo – 70 km/val. Vairuotojai buvo surašytas administracinio nusižengimo protokolas ir paskirta 225 eurų bauda, taip pat teisės vairuoti atėmimas 12 mėnesių.
Bendraujant su vairuotoja paaiškėjo, kad tą pačią dieną, 16.15 val. kelio A-6 Kaunas–Zarasai–Daugpilis šiai vairuotojai jau buvo surašytas administracinio nusižengimo protokolas už greičio viršijimą (tuomet vairuotoja važiavo 120 km/h greičiu, kai leistinas greitis 70 km/h) ir paskirta 85 eurų bauda ir teisės vairuoti atėmimas 6 mėnesiais.

Utenos AVPK inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas