Eismą judriausioje miesto gatvėje sutrikdė avarija

Ketvirtadienį, apie 11 val., J. Basanavičiaus gatvėje, ties įvažiavimu į bendroves „Utenos trikotažas“ ir „Utenos krosnys“, susidūrė du automobiliai. Greitosios medicinos pagalbos medikai į Utenos ligoninę išvežė vieno iš jų vairuotoją.

Pasak liudininkių, važiavusių Zarasų rajono savivaldybės Pirminės sveikatos priežiūros centrui (PSPC) priklausančiu naujutėlaičiu mikroautobusu FORD TRANSIT, viskas vyko kaip pasakoje. Viena keleivė sakė mačiusi tiesiai į juos važiuojantį lengvąjį automobilį be vairuotojo. „Nieko nesupratom… Tik bumbt – pagalvės išsiskleidė, akyse aptemo. Paskui, žiūriu, tas automobilis rieda atgal į krūmus”, – pasakojo šokiruota zarasiškė.
Vairuotojas tvirtino nieko negalėjęs padaryti, nes nė nemanė, kad iš pakelėje esančios aikštelės važiuojantis automobilis nesustos. „Taip ir susidūrėm…” – apgailestavo ne vieną dešimtmetį prie vairo sėdintis vos prieš kelias savaites pradėto eksploatuoti naujo FORD TRANSIT vairuotojas.
Kaip pavyko išsiaiškinti portalui udiena.lt, Zarasų rajono savivaldybės PSPC pacientės buvo vežamos į Utenos ligoninę atlikti tyrimų.
Vienos į avariją patekusiu mikroautobusu vykusios medikės manymu, apie 80 metų amžiaus AUDI automobilio vairuotojai sutriko sveikata ir ji nuvirto ant keleivio sėdynės. Prieš pietus svilino kone 30-ies laipsnių karštis, kuris, spėjama, ir bus kaltas dėl vyresnio amžiaus moters negalavimų. Laimei, anot policijos pareigūnų, viskas baigėsi laimingai ir niekas iš mikroautobusu važiavusių septynių keleivių nebuvo sužalotas. Senolės AUDI į krūmus nuo susidūrimo vietos savarankiškai nuvažiavo apie 35 metrus ir tik ten praeivis sugebėjo jį sustabdyti.
Įvykį tiria policija. Kurį laiką buvo sutrikęs eismas.

Autoriaus nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas