Utenoje kraupus įvykis: nušautas vyriškis, kitas bandė nusišauti

Vėlų penktadienio vakarą Utenoje, Užpalių gatvės pradžioje, buvo rastas į galvą nušautas 45 metų vyras. Tame pačiame name aptiktas ir, policijos pareigūnų manymu, persišovęs 93-ejų metų senolis. Šalia jo gulėjo mažo kalibro nelegaliai turėtas revolveris. Įtariama, kad tuo pačiu ginklu senolis peršovė ir anūkės vyrą. Senolis buvo išvežtas į Utenos ligoninę, vėliau išgabentas į Vilnių. Jo silpną gyvybę kol kas palaiko reanimacijos medikai.

Policijai apie įvykį pranešė senolio sūnus, kuriam jis paskambino ir pranešė apie įvykusią tragediją.

Kaip manoma, šiame tvarkingame name vėlų vakarą kilo konfliktas tarp senolio ir jo anūkės vyro. Pati anūkė su dukrele išvykusios poilsinei kelionei į Turkiją. Kaip aiškino kaimynai, senolis ir anūkės šeima gyvena tame pačiame name. Visi puikiai sutardavo. Anūkės vyras šalia esančiame sklype statėsi dirbtuves, remontuodavo automobilius, neseniai restauravo prieš daugelį metų paties senolio statytą namą.
Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojas Vaidotas Žilys „Utenos dienai” aiškino, jog kriminalistai įtaria, kad konfliktas kilo dėl pinigų, neva, anūkės vyras juos paslėpęs nuo senolio. „Gal senolis nerado pinigų”, – vieną iš versijų atskleidė V. Žilys. Pasak jo, tiriamos ir kitos versijos. Policijos pareigūnai apie šią šeimą duomenų neturėjo, šeima buvo pavyzdinga.
Anot kaimynų, senolis iki tragedijos dar pats vairuodavo automobilį, tačiau, yra ne kartą skundęsis, kad nusibodo toks gyvenimas.

Autoriaus nuotr.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas