Alantos klebonas patyrė dar vieną avariją – su „Tesla“ trenkėsi į medį

Alantos Šv. Apaštalo Jokūbo parapijos klebonas Sigitas Sudentas patyrė dar vieną avariją. Pats dvasininkas rimtesnių sužeidimų išvengė, tačiau prabangus jo „Tesla Model S” buvo gerokai apgadintas.

Kaip lrytas.lt pasakojo automobilio pardavimą prižiūrinčios kompanijos „Autodona” atstovas, nuvažiavęs nuo kelio kunigas tiesiog trenkėsi į medį.

Automobilį parduotų pigiau

Didžiausia žala buvo padaryta automobilio pakabai. Smūgio vietoje ji buvo visiškai sulaužyta, be to automobiliui slystant šonu buvo išmuštos ir abi gale esančios viršutinės šakės. Dar pirkėjui tektų ieškotis priekinių žibintų, buferio, priekinės bagažinės dangčio ir priekinių bei galinių durelių.
Gera žinia tiems, kuriuos domina buvęs klebono automobilis – pardavėjas teigia, kad statramsčiai liko nepažeisti. „Tesla Model S” reikėtų parsigabenti iš Utenos rajono. Elektromobilis vis dar stovi netoli tos vietos, kurioje įvyko avarija. Nors skelbime įrašyta kaina siekia 30 tūkst. eurų. S. Sudentas pardavėjams prisakė, kad už mašiną nori gauti 25 tūkst. eurų.
Elektromobilį parduodančios kompanijos atstovas tikino, kad pats bažnyčios sąskaita uždarbiauti neketina, todėl elektromobilį parduos už kunigo nurodytą sumą.

Su „Tesla” jau pasižymėjo

Su tuo pačiu „Tesla Model S” S. Sudentas balandžio pabaigoje buvo patekęs į didelę avariją Vilniuje. Tuomet su juo susidūręs taksi automobilis nuskriejo į namo sieną, buvo sužalota taksi važiavusi mergina. Birželio mėnesį į dvasininkas užsitraukė visuomenės nemalonę po to, kai prie Molėtuose esančio prekybos centro savo 365 AG galios elektromobilį pastatė per dvi neįgaliųjų vietas. Buvęs prezidento Algirdo Mykolo Brazausko nuodėmklausys taip pat vairuoja ir „Volvo XC60″ visureigį.

Praeityje netrūko avarijų

Dar būdamas jaunas S. Sudentas buvo patekęs į tris sunkias avarijas.
1991-ųjų rudenį Vilniuje S. Sudento vairuojamas „Žiguli” buvo palindęs po sunkvežimiu MAZ. Sužalotas kunigas tuomet sąmonę atgavo tik po 24 parų. Po metų jis vėl sankryžoje Utenoje sukėlė avariją ir joje sužalojo du motociklu važiavusius žmones. Už tai S. Sudentas buvo nuteistas ir sumokėjo baudą. 1999 metų birželio 14-ą, kunigui važiuojant iš Utenos į Vilnių, į jo automobilį įsirėžė staiga į kelią išlėkusi girto vairuotojo valdoma mašina. Kunigo išgyventos sunkios avarijos paliko pėdsaką dvasininko sveikatai.

lrytas.lt inf.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas