Ignalinoje pagerbti policijos pareigūnai

Rugsėjo 27 dieną Ignalinos rajono savivaldybės meras Henrikas Šiaudinis dalyvavo Paliesiaus dvare vykusiame iškilmingame Lietuvos policijos įkūrimo 100-ųjų metinių ir Angelų Sargų – Policijos dienos minėjime bei pasveikino Ignalinos rajono policijos komisariato vadovą Dainių Šidlauską, pareigūnus, darbuotojus.

„Džiaugiuosi modernia ir šiuolaikiška policija, mūsų rajone dirbančiais pareigūnai, kurie visada pasirengę bendradarbiauti, daug padeda seniūnijoms, bendruomenėms, socialiniams darbuotojams. Dažnai jaučiame ir gyventojų dėkingumą. Visuomenės pasitikėjimas yra svarbiausias įvertinimas…“, – kalbėjo meras ir visiems linkėjo stiprybės, sveikatos, darnos, sutarimo bei toliau bendradarbiaujant siekti, kad mūsų kraštas būtų saugus ir patrauklus čia gyvenantiems, atvykstantiems, poilsiaujantiems.

Už atsakingą tarnybą ir bendradarbiavimą meras įteikė savivaldybės padėkas ir dovanas Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ignalinos rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus vyresniajam tyrėjui Irmantui Staliauskui ir Veiklos skyriaus vyresniajam tyrėjui Genadijui Mačanui.

Už nuolatinę pagalbą, bendradarbiavimą ir nuoširdų bendravimą pareigūnams visų seniūnijų vardu dėkojo Ignalinos miesto ir Ignalinos seniūnijos seniūnai Valentinas Rumbutis ir Jonas Polito. Šiltus sveikinimo žodžius Angelams Sargams išsakė Ignalinos gimnazijos direktorė Valentina Čeponienė ir „Šaltinėlio” mokyklos vadovė Alytė Zakarauskienė ir ypač dėkojo šias švietimo įstaigas aplankančias, įvairius mokymus, akcijas organizuojančias pareigūnes Jūratę Pernavienę ir Jurgitą Zenkuvienę. Savo muzikinę dovaną iš visos širdies atliko Ignalinos Miko Petrausko muzikos mokyklos mokytojų kolektyvas.

Ignalinos r. savivaldybės administracijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas