Medicinos studentai paminėjo Socialinių darbuotojų dieną

Rugsėjo 27–ą, Socialinių darbuotojų dieną, ypač gražiai ir prasmingai paminėjo Utenos kolegijos Medicinos fakulteto Socialinės gerovės katedros studentai ir dėstytojai subūrę į popietę ,,Tu mums esi svarbus“ visus bendraminčius.

Šventėje Medicinos fakulteto dekanas Raimundas Čepukas įteikė Utenos kolegijos nominacijas: „Metų absolvento” – Dienos centro „Draugystė” socialinio darbuotojo padėjėjui M. Grunevui, „Metų savanorystės” – trečio kurso studentei R. Gaulytei.

Studentai papasakojo apie savo studijas ir įvairias veiklas, atskleidė, kas lėmė jų profesinį pasirinkimą.

Su dėstytojais ir studentais šventine nuotaika dalinosi renginio svečiai: Utenos rajono neįgaliųjų draugijos vadovė S. Ragaišytė kartu su vokaliniu instrumentiniu ansambliu „Vyturiai” (vadovas K. Streikus), Utenos vaikų ir jaunimo užimtumo centro socialinė darbuotoja L. Janaudytė kartu su Centro bendruomene, „Utenos vilties” – sutrikusio intelekto žmonių globos bendrijos vadovė A. Vėbrienė kartu su muzikiniu instrumentiniu ansambliu „Vilties ritmai”, Utenos specialiosios mokyklos-daugiafunkcio centro direktoriaus pavaduotoja V. Rastenienė su su šios įstaigos bendruomene, Dienos centro „Draugystė” socialinio darbuotojo padėjėjas M. Grunevas.
Gera nuotaika, šokis ir daina dar labiau sustiprino renginio dalyvių bendrystės jausmą.

Utenos kolegijos inf., Pauliaus Šakalio nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas