Susitikę su pareigūnais, antalgiškiai išsakė savo skaudulius

Antalgės bibliotekoje susirinkusi vietos bendruomenė ne tik aptarė savo bendruomeniško gyvenimo subtilybes, bet susitikusi su Leliūnų seniūnijos seniūne Lina Petroniene bei Leliūnų seniūnijos bendruomenės vadovu ir savivaldybės tarybos nariu Kęstučiu Udru, išsakė visus skaudulius.

Susitikime buvo kalbėta ne tik apie viešąją tvarką, netvarką ties šiukšlių konteineriais, nagrinėtos paplūdimio ties Ilgio ežeru problemos, bet aptarta ir antalgiškiams svarbi senojo aikštyno prie buvusios mokyklos situacija bei jo panaudojimo galimybės. Susirinkusieji kalbėjo apie bendruomenės narių nuveiktus darbus, planuota ateities veikla.
Šiame susitikime dalyvavo ir Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, Viešosios tvarkos skyriaus Apylinkės inspektorių veiklos grupės tyrėjas (apylinkės inspektorius) Mindaugas Navikas bei to paties skyriaus Bendruomenės pareigūnų grupės specialistas Mantas Vilimas. Pareigūnai atsakė į antalgiškių klausimus.
Laikraščio „Utenos diena” vyr. redaktorius Vytautas Ridikas pasveikino konkurso „Šauniausias apylinkės inspektorius” nugalėtoją M. Naviką, kuriam įteikė redakcijos dovanas ir žymenį, jog šiais metais šis pareigūnas skaitytojų buvo išrinktas geriausiu.

„Utenos dienos” inf. ir nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas