Atraskite atsinaujinusią „Eglės sanatoriją“

Vos išgirdus žodžius „sanatorija“ ar „reabilitacinis gydymas sanatorijoje“, ko gero, daugelis pirmiausia įsivaizduoja nejaukią įstaigą, kur reikia tenkintis paskirtomis procedūromis, vyrauja slogi nuotaika ir sveikam žmogui nėra ko lankytis. Apskritai, visuomenėje dažnas požiūris, kad į sanatoriją važiuoja tik tie, kurie turi tam tikrų sveikatos sutrikimų ar yra patyrę traumų. Nuovargis ir nuolatinis tempas dažnai priverčia sustoti ir pagalvoti apie poilsį ne tik tuos, kurie serga, bet ir tuos, kuriems reikia atgauti prarastas jėgas, darbingumą ir energiją. Visgi nusistovėjęs neigiamas požiūris į sanatorijas ganėtinai sunkiai keičiasi, tačiau nepaisant to, komfortas tampa vienu iš pagrindinių kriterijų renkantis ne tik poilsines keliones, bet ir sveikatinimo paslaugas.

Sanatorija, visų pirma, turėtų asocijuotis ne tik su naujausiomis diagnostikos ir gydymo metodikomis bei įvairiausiomis sveikatingumo programomis ir specialistais, puikiai išmanančiais savo darbą, bet ir su aplinka, tenkinančia kiekvieno žmogaus norus ir poreikius. Juk galimybė pasirinkti – tai prabanga. „Eglės sanatorija” savo svečius kviečia pagal savo prioritetus pasirinkti vieną iš trijų komforto lygių – klasikinio tipo Economy, visiškai atnaujinto komfortiško Standard ar itin aukšto komforto lygio Comfort.

Atsinaujinusi „Eglės sanatorija”, išlaikydama ilgai puoselėtas sveikatinimo tradicijas, žengia didelį žingsnį į priekį ir tarsi iš naujo pristato itin kokybišką paslaugų ir apgyvendinimo santykį. Būtent Standard komforto lygis jau dabar yra laikomas tikruoju ne tik „Eglės sanatorijos”, bet ir sanatorijos, kaip įstaigos, XXI amžiaus standartu. „Nusprendus jėgas atgauti sanatorijoje, čia galima pasijusti tarsi keturių žvaigždučių standartą atitinkančiame viešbutyje, kuriame sveikatinimo procedūros malonios, o poilsis išties patogus ir nekelia rūpesčių. Tai laikome sanatorijos ateitimi”, – teigė „Eglės sanatorijos” rinkodaros ir pardavimų direktorius Edgaras Briedys.

„Eglės sanatorija” inicijuoja pokyčius ir kviečia visus, siekiančius sustiprinti sveikatą ar tiesiog norinčius pabėgti nuo rutinos, mėgautis komfortišku, jų lūkesčius atitinkančiu poilsiu. Sanatorijos pokyčių ir atsinaujinimo tikslas – būti dar arčiau žmonių, atitikti jų poreikius, suteikti dar daugiau patogumo. Vasaros pradžioje duris atvėrę visiškai atnaujinti sanatorijos Standard komforto lygio korpusai yra tikras įrodymas, kad sanatorija keičiasi, tampa vis jaukesnė ir, be abejo, modernesnė. Nuo šiol naująja stikline galerija tarsi pušyno taku, nesibaiminant blogo oro ar vasariškos kaitros, iš atsinaujinusių korpusų sanatorijos svečiai gali pasiekti procedūras gydykloje, o pakeliui atsigaivinti ir neatpažįstamai pasikeitusioje mineralinio vandens biuvetėje.

„Dabar dar drąsiau kviečiame ir šeimas su mažais vaikais atvykti į „Eglės sanatoriją”. Juk visi suprantame, kad vaikų auginimas kartais išvargina net ir fiziškai, tad sustiprinti savo jėgas – būtina”, – pasakojo E. Briedys. Specialiai jaunoms šeimos „Eglės sanatorijoje” įrengti šeimyniniai kambariai, kuriuose yra papildomi priedai (tokie kaip vaikiški chalatai, laipteliai vonioje ir kt.) jauniesiems sanatorijos svečiams ir virtuvėlė, kad tėvams nereikėtų jaudintis prireikus pašildyti mažiesiems maistą.
Sveikam gyvenimo būdui vis labiau veržiantis į jaunų žmonių kasdienybę, pastebimas ir paslaugų, tinkančių jaunesnei auditorijai, poreikis. Per pastaruosius metus 6 naujas procedūras klientams pristačiusi „Eglės sanatorija” nuolat seka inovacijas medicininės įrangos srityje ir siekia klientams siūlyti kuo daugiau naujų, progresyvių gydymo ir sveikatinimo metodų. „Jauni žmonės – aktyvūs, tačiau ir besirūpinantys savo sveikata. Jie yra viena iš priežasčių, kodėl „Eglės sanatorijoje” atsiranda ir naujos, aktyvios mankštos, inovatyvios procedūros. Negana to – šią vasarą pristatėme ir kambarius, kuriuos ypač renkasi jaunesnio amžiaus draugų kompanijos. Tai yra connecting tipo kambariai”, – teigė E. Briedys. Connecting tipo kambariai ypač tinka tiek draugų kompanijoms, tiek šeimoms, atvykusioms su atžalomis. Tai du tarpusavyje sujungti kambariai, kurie, prireikus, gali būti ir atskirti.

„Eglės sanatorija” tiki, kad raktas į sėkmingą gydymą bei sveikatinimą yra ne kas kita, o harmonija. „Esame įsitikinę, kad patogios ir komfortiškos gyvenimo sąlygos, kokybiškos ir efektyvios gydomosios procedūros, įvairus ir pilnavertis laisvalaikis sudaro tobulą harmoniją, kuri yra būtina, siekiant tiek pasveikti, tiek sustiprėti ir pajusti didžiausią įmanomą sanatorijos suteikiamą naudą žmogui. Visgi, svarbu pabrėžti, kad „Eglės sanatorijos” prioritetas – daugybę metų puoselėjamos gydomosios tradicijos, todėl net ir gerindama komforto sąlygas sanatorija garantuoja visiems, nepriklausomai nuo pasirinkto komforto lygio, suteikti vienodas, aukščiausios kokybės sanatorinio gydymo paslaugas”, – teigė „Eglės sanatorijos” direktorius medicinai A. Balčius.

 

 

 

 

 

 

„Eglės sanatorijos” inf. ir nuotr.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas