BALANDŽIO 28 DIENĄ UTENIO AIKŠTĖJE – „DIDŽIOJI PAVASARINĖ UTENOS MUGĖ“

Jau balandžio 28 dieną, šeštadienį, Uteną pasieks išskirtinė šventė – „Didžioji pavasarinė mugė“. Įsigyti sodinukų, daigų, sulaukti konsultacijos iš sodininkų ir daržininkų lūpų, paragauti lietuviškos duonos, susitikti su artimu ir pasidžiaugti atgijusia gamta – viskas vienoje vietoje: „Didžiojoje pavasarinėje mugėje“! Centrinė Utenos aikštė bus kupina visko: šviežiai rūkytos mėsos, žuvies gaminių, natūralios duonos, kepinių, dekoratyvių augalų, vaismedžių, lauko baldų dirbinių iš medžio, rankų darbo vegetarinių saldumynų, prieskonių, arbatų, medaus džemų, latviškų saldainių, žvakių, keramikos, papuošalų, drabužių ir t. t.

Per 150 prekybininkų
iš visos Lietuvos Kasmet organizuojamas renginys, kaip įprasta, nusidrieks Utenio aikštėje, kur miesto svečius ir gyventojus pasitiks per 150 prekybininkų iš įvairiausių šalies kampelių. Nuo 10 iki 16 valandos vyksiančioje mugėje sutiksime ūkininkų, sodininkų, tautodailininkų, amatininkų ir kitų gamintojų. Šiemet renginyje lankytojų lauks pramogos bei organizatorių rengiamos staigmenos.

Sodo ir daržo naujienos
Tarp gausos prekeivių bus specialiai išskirta zona sodinukams. Beveik 20-yje prekybos vietų netrūks pasirinkimo. Dekoratyviniai lauko augalai, vaismedžiai, vaiskrūmiai, daigai ar sėklos – viską rasite Utenio aikštėje balandžio 28 dieną vyksiančioje „Didžiojoje pavasarinėje mugėje”. Čia pat lankytojai bus mielai konsultuojami jiems kilusiais klausimais, jų lauks nemokamos sodinukų sodinimo paslaptys, patarimai, kaip puoselėti ir prižiūrėti savo sodus ir daržus, bei galimybė įsigyti dar neturimų rūšių augalų.

Renginyje – pramogos dideliems ir mažiems
Nuo 10 iki 16 val. vyksianti „Didžioji pavasarinė mugė” stebins ir pramogų, kurios vilios tiek didelius, tiek mažus, gausa. Miesto centre vyksianti mugė kvies išmėginti savo taiklumą šaudant iš lankų, o mažuosius (esant tinkamoms oro sąlygoms) džiugins batutais. Taip pat kvies pasilepinti ir cukraus vata, o žaismingu prisiminimu taps renginyje įsigyti margaspalviai helio balionai.

Tradicijas kuriame kartu
Pavasarį atgijusia gamta, gaiviu oru, pasiruošimu sodo ir daržo darbams – visu tuo pasidžiaugti kviečianti „Didžioji pavasarinė mugė” buria ne tik viso miesto, bet ir apskrities gyventojus. „Tradicijas kuriame ir palaikome kartu” – su tokiu šūkiu organizatoriai kviečia prisijungti ir gerai praleisti laiką renginyje. Daugiau informacijos: festivus.lt arba kontaktiniu telefonu 8 670 42 441.

Festivus inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas