Kodėl verta balsuoti už tvarkiečius?

Perskaitėte mūsų straipsnio antraštę ir turbūt pagalvojote: „Dar ir šitie išlindo! Kaip jie visi nusibodo! Tik artėja rinkimai ir nebežinai kur slėptis nuo visų spalvotų lankstinukų, straipsnių ir pažadų!“

Nesijaudinkite – mes tikrai nesiruošiame Jūsų varginti. Vien dėl to, kad nesame „jie visi”, o esame vieni iš Jūsų. Eiliniai ir paprasti uteniškiai. Tarp mūsų – šaunusis kaimynas Saulius, kuklusis patriotas šaulys Visvaldas, buvęs ilgametis kūno kultūros mokytojas Jonas, žavinga floristė Laura, veikli vadybininkė Asta, supratinga vaistininkė Daiva, Jūsų vaikų sveikata ir ugdymu besirūpinančios Violeta ir Irena, pozityvi draudimo vadybininkė Daiva, daugiavaikė mama Nijolė bei daugelis kitų. Kas, jeigu ne tie, kurie kiekvieną dieną gyvena tokius pat gyvenimus kaip ir Jūs, gali žinoti, ko reikia Utenai? Tarp mūsų nėra „gelbėtojų-kraštiečių”, atvykusių gelbėti Uteną iš kitų Lietuvos miestų. Mes visi esame uteniškiai: dalis mūsų gyvena pačiame Utenos mieste, dalis – Utenos rajone. Mes, kaip ir kiekvienas iš Jūsų, žinome savo krašto rūpesčius ir norime čia gyventi. Nuoširdžiai tikimės, kad Jums tai svarbu.

Tarp mūsų nėra politinių perbėgėlių, jie mums nereikalingi. Mūsų kandidatų sąraše vos pora žmonių – nepartiniai kandidatai, nepriklausantys ir niekada nepriklausę jokiai partijai, su jais mus sieja graži draugystė. Visi kiti – partijos Tvarka ir teisingumas nariai, iki įstojimo į šią partiją niekada nepriklausę kitoms partijoms. Nuoširdžiai tikimės, kad vertinate mūsų principingumą šiuo klausimu.
Šiandien mūsų partija išgyvena ne pačius geriausius laikus. Šiuo metu Lietuvoje jaučiamas tam tikras mados vajus: kai toms pačioms panelėms velkamos per siūles traškančios komitetų suknelės. Mes nepasidavėme laikiniems vėjams. Esame įsitikinę, kad mūsų atsinaujinusios partijos siuvėjams pavyks pasiūti geriausią suknelę, tam reikia tik šiek tiek laiko, o kol kas mes pakentėsime ir panešiosime kiek praplyšusią suknelę. Nuoširdžiai tikimės, kad gerbiate mūsų sprendimą.
Sąmoningai turime tik vieną politinės kampanijos rėmėją – skyriaus pirmininką Osvaldą, kuris sumokėjo rinkimų užstatą už mūsų kandidatų sąrašą ir skyrė piniginę auką iš savo asmeninių santaupų, tuo suteikdamas mums tikrą politinę nepriklausomybę. Nuoširdžiai tikimės, kad Jums yra svarbu tai, kiek kandidatai yra iš tikrųjų laisvi.
Dabar, kai Jūs šiek kiek atsipalaidavote, nepykite, pateiksime šiek tiek tikrosios politinės reklamos. Turėdami aiškią savivaldos ateities viziją, mes sakome taip: piliečių savivaldai, piliečių, bendruomenių įtraukimui į savivaldos valdymą, seniūnų ir seniūnaičių galių didinimui sprendžiant ūkinius ir finansavimo klausimus, biudžeto lėšų subalansavimui, jų naudojimo efektyvumui, kuriančiam verslui, darbo vietų kūrimui. Būsime iniciatyvūs, ieškosime galimybių pasinaudoti įvairiais finansavimo šaltiniais, kad taptume patrauklūs, mūsų kraštas gražėtų, jame gyventų stiprios šeimos, saugios bendruomenės. Nuoširdžiai tikimės, kad pritariate mūsų siekiams.
Rytdieną renkamės šiandien. Kviečiame Jus kovo 3 dieną ateiti į rinkimus ir balsuoti už Osvaldą Katiną bei jo komandą, tai yra – UŽ MUS VISUS. Kai atėję balsuoti paimsite į rankas balsavimo biuletenį, kviečiame Jus balsavimo biuletenyje pažymėti partiją Tvarka ir teisingumas (partijos numeris 1). Pasirinkę partiją, atkreipkite dėmesį į balsavimo biuletenio apačioje esančius tuščius langelius. Į juos galite įrašyti nuo 1 iki 5 Jums patikusių kandidatų numerius (kandidatų numerius rasite partijos kandidatų sąraše).
Mes Jums garantuojame, kad bet kurie iš mūsų, kuriuos Jūs išrinksite į rajono savivaldybės tarybą, dirbs sąžiningai bei sieks gerų pokyčių.
Tikimės, kad atsakėme į klausimą „Kodėl verta balsuoti už tvarkiečius?” Tie, kurie norite daugiau su mumis pabendrauti, susisiekite tel.: 8 659 19 537, 8 659 19 538 ir aptarsime visus Jus dominančius klausimus.

Vieni iš Jūsų – partijos Tvarka ir teisingumas kandidatai į Utenos rajono savivaldybės tarybą.

Politinė reklama, bus apmokėta iš partijos Tvarka ir teisingumas politinės kampanijos sąskaitos, užsakymo Nr. U07/0222

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas