Mieli gimtojo krašto žmonės!

Mes visi kartu nuėjome ilgą ir prasmingą kelią, spręsdami gyvenimo kokybės klausimus, renovuodami gatves, parkus, stadionus, mokyklas, bibliotekas, kultūros centrus, kurdami palankią aplinką verslui, investicijoms, rūpindamiesi jaunais ir pagyvenusiais mūsų bendruomenės nariais. Šiandien nė vienas iš mūsų nebenorėtume grįžti į 2000-ųjų Uteną. Leliūnus, Tauragnus, Sudeikius, Vyžuonas, Užpalius bei kitus mūsų miestelius ir kaimus.

Kodėl ir vėl būtų verta pasitikėti Utenos socialdemokratais bei jų politiniais partneriais – Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos, Lietuvos laisvės sąjungos, partijos Tvarka ir teisingumas rajono skyriais? Todėl, kad minėtos rajono politinės jėgos, daug metų dirbusios kartu, artėjant ir šiems savivaldos rinkimams, nesusipešė dėl postų, neišsilakstė po mistinius rinkimų komitetus. Tokiu būdu jos ne tik Utenai, bet ir Lietuvai rodo politinės brandos, kultūros ir stabilumo pavyzdį, paremtą suvokimu, kad valdžia nėra savitikslė: ji – tik galimybė įgyvendinti savo idėjas, programas ir taip tarnauti savo krašto žmonėms.

Be to, mane remiančių politinių jėgų rajono skyriai savo rinkimų programose, kurias aš įsipareigoju vykdyti, yra numatę daug Jums ir Utenos kraštui svarbių darbų: įkurti Pramonės parką, pastatyti Ledo areną, įrengti miesto baseine SPA, rekonstruoti Smėlio kvartalą, Krašuonos progimnazijos stadioną, rekonstruoti vandentiekio ir nuotekų tinklus Daugailiuose, Leliūnuose, Kuktiškėse, Saldutiškyje, parengti daugiabučių namų kiemų tvarkymo, seniūnijų centrų gatvių asfaltavimo, mokinių užimtumo vasaros atostogų metu programas ir kt.
Aišku, Jūs galite numoti ranka – prieš rinkimus visi žada. Vis dėlto yra didelis skirtumas tarp tų, kurie žada pradėti darbus, ir tų, kurių darbai yra pirmesni už pažadus. Būtent mūsų dauguma pažadų jau įgyvendinami arba bus pradėti vykdyti dar iki rinkimų: Pramonės parko steigimo dokumentai jau guli Vyriausybėje, mokinių užimtumo vasaros atostogų metu programa jau parengta ir perduota vykdyti VšĮ Utenos verslo informacijos centrui, jau paviešintas ir Utenos miesto daugiabučių gyvenamųjų namų kvartalų infrastruktūros tvarkymo 2019–2023 m. programos projektas, baigiamas rengti Krašuonos stadiono rekonstrukcijos projektas, SPA įrengimo ir Aukštakalnio progimnazijos teritorijos sutvarkymo projektas įtrauktas į 2019 m. savivaldybės biudžetą, bus rengiamas Smėlio kvartalo techninis projektas.

Gero ir teisingo Jums pasirinkimo kovo 3 dieną!

Pagarbiai – Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas, kandidatas į merus

Kviečiame į susitikimą!

Domitės, kokių permainų reikėtų laukti po savivaldos rinkimų? Ko tikitės iš valdžios atstovų? Su kokiais iššūkiais susidursime ateityje? Ar galime jiems tinkamai pasiruošti jau šiandien? Kaip keisis darbo, verslo ir mūsų gyvenama aplinka? – apie visa tai kviečiame diskutuoti susitikime su Utenos rajono savivaldybės meru Alvydu Katinu, kandidatu į merus, ir LSDP Utenos skyriaus kandidatais į Utenos rajono savivaldybės tarybą. Susitikime taip pat bus kalbama apie tai, kokius sprendimus galėtume priimti jau šiandien, kad rytoj galėtume tikėtis gerų rezultatų, kaip turėtume dirbti, kad pasiektume numatytų tikslų.
Susitikimas su Utenos rajono savivaldybės meru Alvydu Katinu ir LSDP Utenos skyriaus kandidatais vyks vasario 26 d. 17.30 val. Utenos A. ir M. Miškinių viešosios bibliotekos konferencijų salėje.
Susitikime dalyvauja LSDP Utenos skyriaus pirmininkas Linas Bražionis, Utenos rajono savivaldybės tarybos narys, Smulkiųjų verslininkų ir prekybininkų asociacijos pirmininko pavaduotojas, Utenos skyriaus pirmininkas Vaidas Lankauskas, Utenos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Zita Ringelevičienė, mero patarėjas Henrikas Zabiela, „Juventus” krepšinio lygos prezidentas, Utenos jaunimo reikalų tarybos narys Paulius Čyvas, Utenos rajono savivaldybės tarybos narys, Utenos „Juventus” krepšinio klubo prezidentas ir vyriausiasis treneris Žydrūnas Urbonas, Utenos rajono savivaldybės tarybos narė, šokių ir dainų ansamblio „Vieversa” vadovė Roberta Macelienė, Utenos rajono savivaldybės tarybos narys, Utenos kolegijos direktorius Raimundas Čepukas, VšĮ Utenos ligoninės Vaikų ligų skyriaus vyriausioji slaugytoja, Lietuvos slaugos specialistų organizacijos Utenos skyriaus direktorė Raselė Andrijauskienė ir kiti.
Raginame nelikti abejingais ir maloniai visus kviečiame atvykti į susitikimą!

LSDP Utenos skyrius

Politinė reklama apmokėta iš Lietuvos socialdemokratų partijos rinkimų kampanijos sąskaitos. Užsk. Nr. U08/0222

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas