Eglutėmis prekiaujama, tačiau keitėsi atsiskaitymo būdas

Nors šiųmetė žiema pašykštėjo sniego, Utena gyvena šventinėmis nuotaikomis. Įmonės, įstaigos jau suskubo pasidabinti kalėdinėmis eglėmis, kurios suteikia jaukumo ir primena, kad nebedaug laiko liko iki didžiųjų metų švenčių.

Šiomis dienomis Utenos miškų urėdijoje (Molėtų g. 51) pradėta prekiauti kalėdinėmis puošmenomis. „Kaip ir kasmet, eglutėmis prekiaujame, tačiau pasikeitė atsiskaitymo būdas, mat gyventojai turi už eglutę susimokėti parvedant pinigus. Taigi pasikeitė atsiskaitymo tvarka, tad grynais susimokėti negalima“, – akcentavo VĮ Utenos miškų urėdija personalo inspektorė Ina Jasienė, pridūrusi, kad šis atsiskaitymo būdas suteikia šiek tiek nepatogumų gyventojams.

Jos teigimu, gyventojams, pageidaujantiems įsigyti didesnę nei trijų metrų eglę, vykdomas individualus užsakymas. „Kainos liko tokios pačios kaip ir pernai. Už kalėdinę puošmeną iki 1 metro – 3 eurai su PVM, iki 2 metrų – 6 eurai, už 2–3 metrų dydžio eglaitę prašome 15 eurų, o už kiekvieną papildomą metrą – po 15 eurų“, – su kainomis supažindino pašnekovė.

I. Jasienė ragina gyventojus pasinaudoti eglių šakų dalijimo akcija ir atėjus nemokamai įsigyti bei savo namus pasipuošti mišku kvepiančia šakele. Jų galima bus įsigyti gruodžio 20 dieną (trečiadienį) nuo 13 val Utenos mieste, aikštelėje prie J. Basanavičiaus ir Maironio gatvių sankryžoje (buvusi pieninės aikštelė).

Laikraščio „Utenos diena“ inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas