Utenoje duris atvėrė klinika, taikanti naujausius ir efektyviausius gydymo metodus

Kovo 20 dieną Utenoje duris atvėrė aukščiausius gydymo ir pacientų aptarnavimo reikalavimus atitinkanti odontologinė klinika CLINIC | DPC. Tai jau devintoji odontologijos paslaugų tinklo klinika Lietuvoje, kur vienoje vietoje bus teikiamos visos šiuolaikinės ir bendrosios dantų gydymo bei priežiūros paslaugos: dantų implantavimo, protezavimo, terapinio, endodontinio, ortodontinio gydymo. Restauruotame pastate, puikiai įsiliejančiame į miesto architektūrinį peizažą, kol kas įkurti du jaukūs, erdvūs ir patogūs kabinetai, kurie įrengti taip, kad pacientas, vos pravėręs klinikos duris, jaustų personalo dėmesį ir rūpestį.

Svarbi kiekviena akimirka, praleista klinikoje

Vienas svarbiausių aspektų, kurį vertina pacientai, pravėrę odontologinės klinikos duris – tai jauki, maloni ir estetiška aplinka. CLINIC | DPC klinika gali pasigirti erdviais kabinetais, tvarkinga, atitinkančia visus higienos reikalavimus aplinka, suteikiančia komforto gydomiems žmonėms. „Žmonės vis dar bijo odontologų, taigi mes labai stengiamės sukurti malonią atmosferą, kuri nesukeltų papildomo streso. Tokias mūsų klinikos savybes ypač vertina mažesnių miestų gyventojai, nes ne visur galima taip jaukiai jaustis atėjus pas dantų gydytoją“, – sakė implantuojantis gydytojas Simonas Bankauskas.

Ypač svarbu ir viso personalo skiriamas dėmesys pacientui. Kad ir su kokia problema pacientai atvyksta į CLINIC | DPC kliniką, gydytojai apžiūri dantis, dantenas ir visą burną tam, kad galėtų susidaryti įspūdį ir matytų tikrąsias nusiskundimų priežastis bei gydymo galimybes. Visi pacientai yra įspėjami, kaip reikėtų save prižiūrėti po kiekvienos procedūros, kad gydymo procesas būtų efektyvus. Po visų didesnių procedūrų pacientai stebimi, kviečiami pakartotiniams vizitams, jiems yra primenama, kad privalo apsilankyti apžiūrai.

CLINIC | DPC įkūrėjas gydytojas odontologas S. Bankauskas siekia, kad jo vadovaujama klinika teiktų tik aukščiausios kokybės paslaugas, todėl pats nuolat gilina žinias ir tobulėja. Tinkamas pavyzdys užkrečia ir kitus klinikų darbuotojus siekti darbo aukštumų. Jie kelia kvalifikaciją ir nesiliauja domėtis odontologijos naujovėmis. Juk tai itin pažangi medicinos sritis, kuri nuolatos tobulėja ir vystosi tam, kad pacientai patirtų kuo mažiau diskomforto, gydymas neužtruktų ir jo rezultatas būtų ilgalaikis.

Kuo CLINIC | DPC teikiamos paslaugos yra išskirtinės?

CLINIC | DPC siūlo unikalų dantų implantavimo metodą Lietuvoje, skirtą bedančiams žandikauliams gydyti – „visi ant keturių“. Dėl šios sistemos vietoje įprastų šešių–aštuonių implantų įsriegiami vos keturi. Taip sutrumpėja pačios procedūros laikas, mažinamos gydymo išlaidos, išvengiama sudėtingų kaulo priauginimo procedūrų. Ir svarbiausia, kad pacientas vos per vieną dieną gali atgauti šypseną, vėl nevaržomai džiaugtis gražiais, tvirtais dantimis ir be baimės kramtyti maistą.

Klinikoje taip pat atliekama momentinio implantavimo procedūra, leidžianti atkurti prarastą dantį per itin trumpą laiką. Tai ypač aktualu atkuriant dantis estetinėje zonoje, t. y. priekinių dantų srityje. Momentinė implantacija dažniausiai taikoma pacientams, kuriems nulūžta priekinis dantis, danties šaknys ir pats dantis netinkamas tolesniam gydymui. Trumpos procedūros metu pašalinamas dantis, o jo vietoje įsriegiamas implantas. Ant jo iškart tvirtinamas laikinas dantis, iš išvaizdos nesiskiriantis nuo natūralaus.

Gyd. S. Bankauskas tvirtino, kad tik drąsiai šypsotis nebegalintis žmogus įvertina tikrąją šypsenos svarbą gyvenimo kokybei: „Svarbu suprasti, kad dantys yra neatskiriama žmogaus fizinės ir psichologinės darnos dalis. Jei jų netenkame – iškyla grėsmė ne tik mūsų sveikatai, bet ir visaverčiam socialiniam gyvenimui. Mes dirbame tam, kad kuo daugiau žmonių galėtų ramiai mėgautis pilnaverčiu gyvenimu.“

Šiuo metu CLINIC | DPC kartu su „GF Medlizingu“ pacientams suteikia galimybę atsiskaityti už suteikiamas odontologines paslaugas išsimokėtinai sudarant sutartį net iki 84 mėn. bei pirmus 12 mėn. gydytis be jokio pabrangimo*.

*Nuo 13 mėn. taikomos standartinės pirkimo išsimokėtinai sąlygos.

Balandžio 3 d., pirmadienį, CLINIC | DPC Utenos klinikoje organizuojamas seminaras. Renginio metu bus kalbama apie implantavimą, protezavimą bei kitas odontologines paslaugas, dėl kurių galite atgauti šypseną ir pasitikėjimą savimi!

Seminaro metu gydytojai odontologai ne tik skaitys pranešimus, atsakys į Jums aktualius klausimus, bet ir suteiks nemokamą individualią konsultaciją. Daugiau informacijos telefonu 8 614 41 116 arba el. paštu utena@clinicdpc.lt.

CLINIC | DPC inf.

 

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas