Gedulingi pietūs, furšetai, banketai, gimtadienio šventės – restorane „Kaukė“

Restoranas „Kaukė” uteniškius džiugina jau trejus su puse metų. Ši maitinimo įstaiga organizuoja gedulingus pietus, furšetus bei banketus. Jau daugelis uteniškių Aušros g. 11, Utenoje, sutiko savo gimtadienius, atšoko jubiliejus ir ne vienas vestuves.

Furšetai, banketai, gedulingi pietūs

„Turime išties dideles patalpas ir vienu metu per du aukštus galime priimti iki 120 svečių”, – sakė restorano „Kaukė” vadovė Rasa Lucinavičienė. Vadovės teigimu, labai gerai, kad yra atskirtos erdvės ir apačioje įrengtoje svečių salėje galima privačiai paminėti įmonės šventes, gimtadienius, krikštynas, užsakyti gedulingus pietus. Stalai paruošiami profesionaliai, stilingai ir gražiai: su polėkštėmis, skirtingomis taurėmis bei išskirtinių įrankių serviravimu. Už tai papildomai mokėti nereikia. Maisto paruošimas taip pat labai įvairus ir restoranas pasiruošęs organizuoti furšetus, banketus bei verslo pietus už uteniškiui tikrai priimtiną kainą. „Daug kas galvoja, kad kavinėje „Kaukė”, kurioje stalai papuošti baltomis staltiesėmis ir gražiai paserviruoti, labai brangu, tačiau tai – netiesa. Mes tiekiame gedulingus pietus, kainos prasideda vos nuo 11 eurų vienam žmogui. Visas maistas gaminamas mūsų patalpose, yra šviežias ir labai skanus“, – gerą kainos ir kokybės santykį akcentavo R. Lucinavičienė. Vadovės teigimu, kavinė „Kaukė“ dažnai būna užsakyta, neretai turi keletą didelių užsakymų per vieną dieną, taigi geriausia laiką rezervuoti kuo anksčiau, o dėl laisvų datų galima pasiteirauti tel. 8 656 27 061. Uteniškiai vietą pobūviams dažniausiai rezervuoja savaitgaliams, tačiau restoranas „Kaukė“ banketus, furšetus ar verslo pietus gali priimti ir darbo dieną (tiek dienos metu, tiek vakare).

Išvažiuojamasis maitinimas

Restoranas maitinimą šventėms organizuoja ne tik savo patalpose, bet ir kitur – rengia išvažiuojamuosius furšetus, banketus, švediško stalo pusryčius, kavos pertraukėles, dekoruoja stalus ir kita. Furšetams arba pasitinkant svečius prieš banketus „Kaukė“ siūlo ir vieno kąsnio sumuštinių, kurie gaminami iš natūralių produktų. Bene populiariausi – su lašiša, jaučio liežuviu, karališkomis krevetėmis. Galima rinktis iš daugiau kaip dešimties variantų. Šiuos sumuštinius daugelis užsisako į biurą ar namus sulaukus netikėtų svečių. Juos galima užsisakyti ir pasiimti restorane „Kaukė“ arba jie bus pristatyti nurodytu adresu. „Jei įmonė nusprendžia šventes paminėti savo patalpose ir reikia tik užkandžių, vieno kąsnio sumuštinukų, mes galime pagaminti ir pristatyti“, – sakė nedidelius užsakymus galinti paruošti R. Lucinavičienė. Kavinės vadovė teigė, kad ne problema ir didelės šventės aptarnavimas bei maitinimas. Tuomet restorano kolektyvas paruoštus karštus patiekalus nuveža į vietą ir tik paserviruoja. „Bet kokiu atveju, ar tai būtų nedidelis užsakymas, ar reikėtų pamaitinti kelis šimtus žmonių, geriausia, kad užsakovai skambintų telefonu ir pasitartų individualiai“, – sakė restorano „Kaukė“ vadovė.

Restorane „Kaukė“ tiekiami gedulingi pietūs, organizuojami furšetai, banketai, kavos pertraukėlės bei išvažiuojamasis maitinimas. Daugiau informacijos tel. 8 656 27 061. 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas