Kovo 8-ą atsidarė dar viena MADAM grožio studija

Beveik prieš trejus metus Ąžuolijos mikrorajone, Utenoje, buvo atidarytas kosmetologijos kabinetas. Jame visuomet galite sutikti žavią ir besišypsančią Renatą Žilienę. Jai nuo praėjusių metų liepos mėnesio padeda kirpėja Inga Juozėnienė, o nuo šių metų vasario mėnesio – Dilėta Indrašienė. Kovo 8-ą, Tarptautinę moterų solidarumo dieną, duris atvėrė dar viena MADAM grožio studija. Klientų patogumui visos paslaugos – Aušros g. 26, Utenoje. Apie naujienas, augantį kolektyvą ir atidarymo nuolaidas Renata mielai sutiko pasidalyti su „Utenos dienos” skaitytojais.

Kosmetologijos paslaugos

Šviesa ir šiluma dvelkiančioje studijoje bus daromi ilgalaikiai bei proginiai makiažai, antakių procedūra microblading (ilgalaikis makiažas, kuriam naudojama naujesnė technologija, nesukurianti tatuiruotės efekto, atrodo labai natūraliai, viena iš populiariausių procedūrų), veido šveitimas ir kaukės, paprastas bei gelinis nagų lakavimai, manikiūrai ir pedikiūrai, auskarų vėrimas, blakstienų priauginimas ir kitos populiariausios procedūros.

Naujovės kirpykloje

Kirpykloje dirba profesionali, ilgametę patirtį turinti plataus profilio (moterys, vyrai, vaikai) kirpėja I. Juozėnienė. Ji atlieka įvairias plaukų priežiūros procedūras (plaukų atstatymas, priauginimas ir kita), taip pat daro progines šukuosenas. Kirpykloje daroma plaukų priauginimo procedūra – viena naujausių pasaulyje. Inga nebijo eksperimentuoti ir mielai padės Jums pakeisti nusibodusią šukuoseną nauja ir tinkančia. Juk pavasaris!

Sveikatingumo paslaugos

„Naujai atidarytame salone bus teikiamos ne tik grožio, bet ir sveikatingumo paslaugos. Kūno puoselėjimo procedūros – įvairūs masažai, kūno šveitimai, įvyniojimai ir kita”, – vardijo Renata. Ji atskleidė, kad teikiamų paslaugų daugės. Taip pat artėjant vasarai Renata primena apie kūno depiliaciją, kuri palengvina kiekvienos moters kasdienybę.

Nuolaidos

Atidarymo proga visą kovo mėnesį studijoje taikomos didelės nuolaidos, o nuolaidų kuponų ieškokite šviesa ir gėlėmis dvelkiančioje MADAM grožio studijoje. Taip pat esamiems ir būsimiems klientams specialistės taikys dideles nuolaidas. Pavyzdžiui, senjorai gaus iki 50 proc. nuolaidą įvairioms procedūroms!
(Dėl akcijos ir kitų dalykų skambinkite į studiją tel. 8 600 62 408)

Komanda

Renata primena, kad studijos kolektyvas plečiasi ir visada yra laukiami profesionalai, norintys prisijungti prie komandos. Visa informacija telefonu 8 600 62 408, o CV galima siųsti el. paštu renka.ziliene@gmail.com arba žinute per feisbuką.

MADAM grožio studijos yra įsikūrusios Ąžuolijos g. 32 ir Aušros g. 26, Utenoje. Darbo laikas I–VII 8–20 val. Dėl išankstinės registracijos skambinkite tel. 8 600 62 408, o naujienų ieškokite feisbuko profilyje „MADAM grožio studija”.

Darbo grafiko lankstumas – vienas pagrindinių studijos sėkmės variklių!

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas